Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Waldhausen strigletaske sort

Waldhausen strigletaske sort
Strigletaske fra Waldhausen

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

249,00 kr
ELLER
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Waldhausen strigletaske 

Er du træt af at gå og slæbe på den ene tunge striglekasse efter den anden og synes du bare den er totalt uhandi? Vi forstår dig udmærket godt, og derfor introducerer vi dig lige for denne fine strigletaske, som der gør det hele lidt lettere!

Målene på tasken er:

B:35 cm H:30 cm T:30 cm

 

Super nem at håndtere i fin farve!

Med en strigletaske fra Waldhausen er du sikret en sygt lækker strigletaske med mange muligheder! Der er både hanke på hver side af åbningen i tasken, hvilket gør den lige så handi at rende rundt med som en almindelig taske! Som en bonus, er der også en skulderstrop med til denne super smarte taske, så du til hver en tid kan lave den om til en skuldertaske.

Tasken er afstivet i åbningen, der gør, at den ikke falder sammen når som helst, og er med en slags ''lukning'' af tyndt nylon, der strammes ind som en idrætstaske, som gør, at alle tingene og strigler ikke falder ud når du transporterer den. Derudover er den med lommer på udvendige side i forskellige afskygninger og størrelser, der giver dig endnu mere frihed til at bruge den til lige præcis det du vil!

 

Farver og størrelse på din nye strigletaske

Denne strigletaske laves i én størrelse, og er sort. Dog er den fyldt med de flotteste grå detaljer, der gør den super smart at se på.

 

Hvis du har spørgsmål til lige præcis denne strigletaske fra Waldhausen

Så kontakt os rigtig gerne i vores kundeservice! Vi står til rådighed i alle åbningstimer, og er klar til at hjælpe lige præcis dig! 

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge