Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

Longeringsgjord

Køb en god longeringsgjord til din hest 

Er du træt af skulle longere med din elskede sadel og ønsker du dig en longeringsgjord? Vi kan sagtens forstå dig, for der er så mange flere muligheder med en longeringsgjord fremfor sadlen.

Så Spar sadlen og vælg en longeringsgjord!

Hvorfor vælge longeringsgjorde?

Longeringsgjorde er typisk meget lettere end din sadel, og med en longeringsgjord har du mulighed for at ændre på højden af den valgte indspænding. Derudover er den nemmere at håndtere, og du kan vælge at ligge den direkte på hestens ryg, eller have et sadelunderlag under.

Skal du longere med et longeringssystem, er longeringsgjorden altså exceptionel - Her slipper du for at lave unødige skrammer på din sadel, og gjorden har ''øjer'' der kan bruges til de forskellige indspændsmuligheder.

Der findes flere forskellige typer af longeringsgjorde. Vores mest solgte er klart neopren-typerne, da disse er hurtigttørrende og lette at have med at gøre.

Ofte er en longeringssgjord også mere komfortabel for både dig og din hest, da den lader dig slippe for besværet med sadlen og den er lettere og mere behagelig at have på for din hest i enhver given longeringssituation.

Hvorfor fravælge sådan en mulighed? De fleste longeringsgjorde er tilmeld justerbare i begge sider, så du behøver faktisk kun en longeringsgjord til alle typer heste!

Spørg os hvis du er usikker på køb ar en longeringsgjord

Ring til os på +45 75135151 eller brug vores chat

Læs mere
Vis som Gitter

4 varer

Faldende orden
Vis som Gitter

4 varer

Faldende orden