Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

Ridehjelm

Den rigtige ridehjelm til dressur eller spring

Sikkerheden må du som rytter ikke gå på kompromis med. Derfor er det vigtigt at have en ridehjelm af høj kvalitet, der egner sig til netop din ridning, om det er spring eller dressur så er en ridehjelm super vigtig. Vi har altid det bedste rideudstyr til dig.

Opnå den bedste beskyttelse med en ridehjelm

Når du skal finde en ny hjem til ridning, anbefaler vi at du kigger efter en CE EN1384/2017 eller VG1 godkendt ridehjem. De tilbyder 

Ridehjelmat du opnår den mest optimale beskryttelse. Selvom ridehjelmene er CE-godkendte og i høj kvalitet, finder du dem stadig i alle prisklasser og her på siden finder du altid gode tilbud på ridehjelme. 

Husk: I de fleste rideklubber er det idag et krav at bære en godkendt ridehjelm. Dette gælder naturligvis også hvis du deltager i stævner eller konkurrencer.

Nye regler til din ridehjelm

I 2018 kom der nye regler til din ridehjelm. Du kender sikkert godkendelsen EN 1384 som gælder til og med 31/12 2017. Efter denne dato hedder standarden på din ridehjelm VG1 01,040 eller EN 1384/2017.   Årsagen til de nye regler er at EU vil forbedre sikkerheden i de hjelme vi kender idag. Derfor laves der nye tiltag for at øge din sikkerhed på og omkring hesten.

Vi har lavet et blogindlæg om alle de nye ridehjelms regler som du bør læse inden du køber din nye hjelm til ridning.

Vi har mere end 30 års erfaring i ridehjelme

Hos os finder vi altid den helt rigtig ridehjelm til dig, vi har en stor erfaring i alt rideudstyr og ved hvor svært et valg det kan være når du skal finde din nye hjelm. Noget af det første du skal gøre op med dig selv, er hvor mange penge du vil bruge på en ny spring eller dressurhjelm. Hvilken farve skal det være, Hvilket mærke skal du vælge. Men bare rolig vi hjælper dig med alle dine spørgsmål før, under og efter dit køb af en sprit ny ridehjelm. Kontakt vores kundeservice på Tlf. +45 75135151 eller skriv en mail med dine spørgsmål, du har svar inden for 24 timer.

De førende mærker indenfor ridehjelme

Vi har modeller fra både CascoHarrys Horse, Scharf, HKMSamshield og mange flere til både børn og voksne. Du finder hos os ridehjelme i alle prisklasser og kvaliteter. Alle vores Samshield ridehjelme sælges både online samt i vores butik. Ridehjelme fra Samshield kræver en helt særlig vejledning og dette kan vi hjælpe dig med.   

Find den rigtige størrelse når du køber en hjelm til ridning

Du kan i vores størrelsesguide finde den helt rigtige størrelse på din nye ridehjem. Tjek vores guide til den rigtige ridehjelm allerede idag.

Når du har fundet den helt rigtige ridehjelm

Det kan være en rigtig god idé at købe en hjelmtaske som beskytter din hjelm mod slag og holder din den pæn og fri for ridser. På den måde holder du din ridehjelm i topform.

Læs mere

Side
Vis som Gitter

Varer 1-30 af 62

Faldende orden
 1. HKM ridehjelm New Air Stripe

  HKM ridehjelm New Air Stripe

  Så lav som 489,00 kr. Normal pris 550,00 kr.
 2. Catego sæt

  Catago sæt

  Speciel pris 490,00 kr. Normal pris 577,00 kr.
 3. HKM ridehjelm med tern og sten

  HKM ridehjelm med tern og sten

  Så lav som 849,00 kr. Normal pris 999,00 kr.
 4. Casco Mistrall Ridehjelm

  Casco Mistrall Ridehjelm godkendt efter nyeste standard

  Så lav som 949,00 kr. Normal pris 1.160,00 kr.
 5. Casco Mistrall 2 Ridehjelm sort

  Casco Mistrall 2 VG1 Ridehjelm

  Speciel pris 1.069,00 kr. Normal pris 1.399,00 kr.
 6. Scharf ridehjelm 9 med ruskind og krystal

  Scharf ridehjelm 9 med ruskind og krystal

  Speciel pris 1.949,00 kr. Normal pris 2.625,00 kr.
Side
Vis som Gitter

Varer 1-30 af 62

Faldende orden