Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

3 forslag til et nyt vinterdækken

Nyt vinterdækken til din hest ? 

Her har du 3 forslag til et nyt vinterdækken til din hest. Et vinterdækken holder din hest varm mens kulden står på.

Et vinterdækken bruges typisk fra slutningen af september til slutningen af marts. Mens vinteren står på anbefaler vi at du bruger et kvalitets vinterdækken til din hest, for at holde den varme.

Et lille tip. Når du tager dit vinterdækken af hesten, og holder en hånd på hestens ryg må denne ikke føles kold. Er den kold bruger du et vinterdækken med for få gram.

RBH vinterdækken

1. Forslag er vinterdækken fra det danske firma Rider by horse.

Rider by horse laver mange typer af dækkener til heste, deres vinterdækkener har en fantastisk kvalitet som holder til det daglige brug på hesten.

RBH sport vinterdækken 350g har en super god åndbarhed og et høj vandtæthed - 3000 MM og prisen ligger under kr. 1.000,-

RBH vinterdækken

Kimberly vinterdækken

2. forslag. Høj kvalitet fra Kimberly gør deres vinterdækkener til nogen af de mest solgte. God bevægelses frihed og 100 % vandtæt samt fantastisk pasform gør 

Kimberly vinterdækken 300g til et super godt valg når du skal have et nyt vinterdækken til din hest. Prisen ligger under kr. 1.000,- incl. levering.

Kimberly vinterdækken Navy 300g

 

Amigo vinterdækken

3. forslag. Amigo Bravo Plus Heavy dækken 400g i super stærkt materiale. Dette vinterdækken er med aftagelig hals og en fylde på 400g. Med et vinterdækken fra Amigo får du et god pasform og en god kvaliet. Med en pris under kr. 1.600,- incl. levering, får du et rigtig godt vinterdækken til prisen.

 

Amigo-vinterdækken

Vinterdækken med fri fragt

Et hvert vinterdæken med en pris over 449,- fra Gymnastikogridesport.dk sender vi til dig med fri fragt og leveringstiden er inden for 2-3 dage.

Brug vores chat eller kontakt os i butikken på tlf. 75135151. 

Nyt vinterdækken til din hest ? 

Her har du 3 forslag til et nyt vinterdækken til din hest. Et vinterdækken holder din hest varm mens kulden står på fold.

Et vinterdækken bruges typisk fra slutningen af september til slutningen af marts. Mens vinteren står på anbefaler vi at du bruger et kvalitets vinterdækken til din hest eller pony for at holde den varme.

Et lille tip. Når du tager dit vinterdækken af hesten, og holder en hånd på hestens ryg må denne ikke føles kold. Er den kold bruger du et vinterdækken med for få gram.

Amigo dækken 400 gram med aftagelig hals
 

Rambo Duo dækken navy 400g
 

Læs mere