Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

Rasmus Bagger - hos Gymnastik og Ridesport

Få en fed aften med Rasmus Bagger

Vi afholder igen et fantastisk foredrag med Rasmus. Vil du være sikker på at få en billet skal du være hurtig ude. Vi har nemlig kun få pladser til denne super event.

Foredraget er i butikken - Kongensgade 20 Esbjerg. og datoen er den 3. feb 2016 kl 19:00.

 

Rasmus Bagger

I 2009 vandt Rasmus Bagger EM Guld i Moderne Femkamp (skydning, fægtning, svømning, ridebanespringning og løb).

Rasmus Bagger fortæller: “Det er vigtigt for mig, at kunne “walk my talk”, og derfor udfordrer jeg ofte mig selv, ved at sætte mig et krævende mål og nå det!

Jeg tror nemlig på og underviser i, at 80% af enhver præstation kommer fra psykologien og kun de sidste 20% kommer fra “teknikken”. De fleste erhvervsfolk som sportsfolk, gør dog den store fejl at de øver sig 100% på det tekniske med middelmådige eller dårlige resultater til følge! Jeg kan lære dig at blive Europamester i at mestre din virksomheds og egen psykologi og nå længere end nogensinde før.”

På rekordtid har Rasmus Bagger slået sit navn fast over for virksomheder og mentaltræner for sportsfolk på olympisk niveau. Han er gadedrengen i jakkesæt der skaber energi på alle niveauer i organisationen og han er er sportscoachen der sveder sammen med atleten.

 

Rasmus Bagger event

Som dynamisk speaker og underviser, underholder han og leger han sine deltagere igennem en emotionel rutsjetur der skaber varige resultater. Metoderne er udfordringer, øvelser, humor og provokationer – det handler om accelerated learning og om at opnå meget frem for at gøre meget. Fundamentet er Human Needs Psychology, NLP, NAC (Neuro Associasive Conditioner), Emotional Intelligence. Endvidere en lang karriere som 18-dobbelt Danmarksmester i fire forskellige sportsgrene, deltagelse i flere Verdensmesterskaber, World Cups og Europamesterskaber – en succesformel Rasmus Bagger har taget med sig i erhvervslivet og som han til daglig gør brug af.

Rasmus Bagger er blevet kendt på den internationale scene for sine motiverende performance seminarer om sundhed, lederskab, mentaltræning og teambuilding. Flere end 30.000 mennesker har allerede oplevet hvordan, han gør en forskel og præsenterer værktøjer, der er praktiske og lige til at gå til. Hans styrker ligger i hans evne til at kommunikere til en stor gruppe mennesker på en måde, som man forstå og med stor humor.

Positiv tænkning er ikke nok…
… men det hjælper! Rasmus’ filosofi går i alt sin enkelthed ud på at inspirere mennesker til at gå efter deres største drømme, og ikke kun det som de tror er opnåeligt!

Et menneske der er “tændt” emotionelt og fysiologisk og med fokus på sit mål, er stærkt i farezonen for at nå sine drømme og ønsker! Imidlertid stopper de fleste ved tankerne og følelserne omkring deres drømme – HANDLING er det som adskiller succes fra fiasko. Dermed bliver formlen for succes:

Hvad handler det her egentlig om?
I virkeligheden er personlig udvikling jo bare, træning i den person du gerne vil være! Men hvor meget træner du?

“Hvordan kan jeg gøre det her bedre”, er et spørgsmål Rasmus ofte stiller sig selv. Han er konstant på farten i længslen efter nyskabelse og inspiration, der kan gøre en verden til forskel. INNOVATION og ENERGI er den valuta han har gjort til sit varemærke!

Rasmus er bl.a. trænet af verdens førende coach Anthony Robbins på Leadership Academy og Mastery University, certificeret coach og arbejder med følgende test og analyseværktøjer PEQM, Analyzer™, The Big Five™ og 360 graders personanalyser.

ADVARSEL!
Rasmus Bagger kan være direkte skadelig for negative og begrænsende overbevisninger!!

Se en video om Rasmus Bagger

Video I Aften showet - Rasmus Bagger

Video - mental træning i ridesporten

Læs mere