Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

Husk vi holder Ferielukket fra 20/5 til og med 29/5 Alle ordre sendes 30/5. 

Pikeur

Pikeur - Til dig der vil have kvalitet

Det tyske anakendte mærke Pikeur er nogen af det bedste når vi snakker kvalitet og slidstærkt rideudstyr. Pikeur laver alt fra ridetøj / beklædning så som stævnejakker vinter/sommer jakker, strømper, ridebukser, trøjer og ridehjelme.

Pikeur ist Pikeur 

Pikeur ist Pikeur

Vi har igennem mange år forhandlet mærket Pikeur og det er et populært mærke blandt ryttere, både når vi snakker dressur og spring.

Nogen af populære produkter fra Pikeur er klart deres ridebukser. Et par Pikeur ridebukser kan idag fåes med og uden grip, og uanset hvad du vælger, har de en super pasform, et fedt design og farverne holder selv om du vasker dine Pikeur ridebukser igen og igen.

Pikeur er et af de ældste rideudstyrs mærker og har igennem tiden oparbejdet erfaringen med valg af de helt rigtige materialer.

 

Her er et godt råd til dig også vil købe Pikeur ridebukser

( Sådan finder du den helt rigtige størrelse i Pikeur ridebukser )

 

Hvem køber Pikeur

Pikeur laver heldigvis rideudstyr til både mænd og kvinder, men også både til spring og dressur sporten. Du får dermed til hver en tid et optimalt design som passer til dig.

Flertallet af de kunder der køber Pikeur er kvinder og rider dressur. Men du kan naturligvis også bruge ridebukserne til spring.

Så uanset om du er nybegynder eller garvet rytter, ja måske er du da endda professionel rytter, så vil du altid kunne finde kvalitets beklædning fra Pikeur hos os.

Pikeur hos Gymnastik og Ridesport 

7 gode grunde til at vælge Pikeur.

 

Pikeur = høj kvalitet

- Lækker ridebeklædning i høj og super god kvalitet. Der kan holde til noget.

Bedste pasform når du skal købe ridebeklædning

- Du ved hvor vigtig det er at vælge ridebeklædning med en god pasform, men ved du også at Pikeur har netop denne pasform?

Value for money

- Du får hvad du betaler for og når du køber Pikeur beklædning så får du ridebukser, stævnejekker, t-shirts og rideveste i god og høj kvalitet. Vi kan på det varmeste anbefale ridebeklædning fra Pikeur.

Produceret i EU ( Tyskland ) 

- Pikeur laver alle deres læker ridebukser i Tyskland. Selv om Pikeur har en stor erfaring i at lave ridebukser så koster et par Pikeur ridebukser lidt mere end andre ridebukser på markedet. Men bare rolig du får hvad du betaler for, når du køber Pikeur.

Alt hvad Pikeur producere er lavet under ordentlige forhold.

Kæmpe sortiment både til børn og voksne

- Uanset om du og din hest er mest til spring eller dressur, så har Pikeur et udvlag der passer til dig.

Og uanset dit ambitionsniveau så er der også noget der passer dig. 

Du kan eks. få Pikeur ridebukder fra børne størrelse og helt op til størrelse 96 hvis vi snakker om ridebukser. Vil du vide hvordan du finder din størrelse i ridebukser fra Pikeur ? Så tjek vores guide. Sådan finder du din størrelse i Pikeru ridebukser.

Fedt design fra Pikeur

- Vi elsker designet fra Pikeur. I alle deres kollektioner er der altid en klassisk kollektion og en eksklusiv kollektion. Vi har altid noget fra begge kollektioner hos os.

Det lækre ridebeklædning fra Pikeur har et skandinavisk look og passer til en hver rytter.  

Pkeur rideudstyr kan købes med Viabill

- Ønsker du at købe det fede rideudstyr fra Pikeur, men har du brug for at dele din betaling op i så rater ? 

Så se vores guide - Køb rideudstyr med Viabill og del din betaling op i 24 rater.

 

Nyheder fra Pikeur

Vi ser nyheder fra Pikeur til forår samt efterår og de gør sig altid umage med at bringe sig i front når det gælder farver og special design

Hvad kendetegner Pikeur 

Kvalitet og lækkert design går igen hos Pikeur. Så kort kan det siges. En lille sjov detalje omkring deres produkter. Alle produkterne er opkaldt efter heste i Tyskland. 

Pikeur er ikke populært for ingenting, det ser vi tydeligt i vores top 10 kategorier hvor du ofte finder Pikeur i toppen.

Pikeur laver mere end bare fede ridebusker - De laver også..

Læs mere
Vis som Gitter

14 varer

Faldende orden
Vis som Gitter

14 varer

Faldende orden