Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

Husk vi holder Ferielukket fra 20/5 til og med 29/5 Alle ordre sendes 30/5. 

3 forslag til en sikkerhedsvest

Sikkerhedsvest ridning i top kvalitet

Især inden for spring er det super vigtig med optimal beskyttelse. Idag må det også godt se god ud når du har en sikkerhedsvest på. Man kan faktisk godt sige at der er gået mode i rideudstyret. Det gælder også når du vælger en ny sikkerhedsvest.

Skal du vælge en ride sikkerhedsvest til dig selv eller måske til dit barn, har vi her 3 forslag.

 

Første forslag: 

Komperdell sikkerhedsveste

Sikkerhedsvesten fra Komperdell er det nyeste inden for sikkerhedsveste til ridning. 

Med deres total genial pasform og lækre design er de nye sikkerhedsveste fra Komperdell helt klart et kæmpe hit og og med sikkerhed en vest vi varmt kan anbefale fra Gymnastik og Ridesport.

Det fedeste ved denne sikkerhedsvest er at du stort set ikke kan mærke at du har den på + Du er super fleksibel og har en fantastisk bevægelsesfrihed. 

 

Her kan du med fordel bruge denne sikkerhedsvest fra Komperdell

Mange bruger denne Komperdell sikkerhedsvest til spring.  men vi har faktisk også rigtig mange der bruger netop denne sikkerhedsvest til dressur. Du kan nemlig med fordel have denne sikkerhedsvest på, under din stævnejakke.

Skal du bruge en sikkerhedsvest til børn så har vi også en populære model du skal se - Det er nemlig fra samme mærke - Børn elsker at have denne lækre vest på fra Komperdell.

Så denne sikkerhedsvest kan du rolig investere i. 

Vi vil faktisk sige at denne sikkerhedsvest til ridning er den mest populære sikkerhedsveste til børn.

Anden forslag:

Hit air sikkerhedsvest model H

Meget populær sikkerhedsvest. Som spring rytter sidder denne sikkerhedsvet perfekt på kroppen og den fylder heller ikke så meget som en alm. sikkerhedsvest.

Hit air sikkerhedsvesten har nemlig en smart funktion som puster vesten op hvis rytteren er uheldig at falde af hesten. Inden i Hit air sikkerhedsvesten sidder en Co patron som udløses af en tynd wire der er fastgjort til hestens sadel. Super smart opfindelse og alle vores Hit air kunder er rigtig glade for denne sikkerhedsvest.

Udløses den omtalte Co patron, skifter du blot denne og vesten er igen klar til brug. 

Prisen ligger på ca. kr. 4.000,00. ( incl. fragt i DK ) For den pris får du markeds bedste ride sikkerhedsvest.

Hit-Air sikkerhedsvest Model H

Tredje forslag:

Hit-Air sikkerhedsvest kort model LV

Vores næste forslag er endnu en Hit air sikkerhedsvest. Denne model er en kort model og er derfor velegnet til børn.

Systemet er det samme som Hit air sikkerhedsvest model H. Falder rytteren af hesten, fyldes sikkerhedsvesten med luft og rytteren er derfor optimal beskyttet mod slag.

Prisen på denne model er kr. ca. 3.800,00 ( incl. fragt i DK )

Hit-Air sikkerhedsvest kort model LV

Endnu en sikkerhedsvest til ridning

Vi har faktisk endnu et forslag til din nye sikkerhedsvest 

Sikkerhedsvesten er også fra Komperdell og en af de mange fordele ved denne sikkerhedsvest er at den er utrolig fleksibel.  den er også tykkere end de normale Komperdell sikkerhedsveste + den er Level 3 godkendt

 

Vil du vide mere om din næste sikkerhedsvest til ridning ?

Vi har hos Gymnastik og Ridesport altid et kæmpe udvalg af sikkerhedsveste til ridning. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige sikkerhedsvest til dig som rytter.

Brug vores kundeservice som står klar med råd og vejledning. Kontakt os på tlf. +45 75135151 eller besøg vores butik i Esbjerg - Kongensgade 20 

Læs mere