Indkøbskurv

0 varer:

0,00 DKK

Køb for 449,- DKK for at opnå fri fragt

TrustpilotEmærket

Derfor Gymnastik og Ridesport

Hvorfor ridebukser

Ridebukser. Hvilke skal jeg vælge?

Der findes utrolig mange modeller, mærker og priser når man står overfor valget af ridebukser, og vi kan lige så godt advare dig: Det er en jungle uden lige, du er på vej ind i. Alle ryttere elsker deres ridebukser højere end deres almindelige jeans, og vi giver jer ret. Der findes simpelthen intet bedre end at vimse rundt i ridebukser!

Men hvordan vælger du det rigtige par ridebukser? Hvilken model skal jeg gå efter, hvilket mærke er bedst til prisen og hvordan kommer du helskindet gennem valget af ridebukser? Vi giver dig her et super godt og nemt overblik, så du forhåbentligt kommer herfra med det helt perfekte par ridebukser, der matcher alle dine krav! :D

 

Hvorfor ridebukser?

Ja, ser du.. Mange spørger sig selv rigtig mange gange om hvorfor det er så livsnødvendigt at vælge ridebukser, da almindelig jeans koster det halve af et par ridebukser. Vi kan dog hurtigt lige fortælle dig, at ridebukser har et helt anderledes snit og en helt anderledes pasform end almindelige jeans, og vi anbefaler dig stærkt, at du vælger at ride i ridebukser, da dine jeans i længden kan blive meget møre og måske endda sprække, når du stiger op. Og det er da vidst et skrækscenarie for mange, så det er bare med at finde sig det perfekte par ridebukser!

 

Er der et alternativ til ridebukser?

Svaret på dit spørgsmål er ja. Der findes efterhånden rigtig mange muligheder og flere og flere firmaer begynder at lave en slags ride-tight, der sidder perfekt til som var det træningstights. Forskellen på traditionelle ridebukser og disse tights er, at der på disse tights kun er grip på knæene. Der er til gengæld bare super behagelige at have på, og du kan få sådanne ridetights til en helt fornuftig pris. De findes derudover også til børn i rigtig mange forskellige størrelser.

 

Top 3 ridetights fra Kingsland - Hvad vil du vælge 

Find alle vores super fede ridetights 

Bare rolig du finder alle vores ridetights her Vi har altd et par der passer dig og til priser hvor alle kan være med.

 

Skal jeg så vælge ridebukser med grip eller med skind?

Se, det er en smagssag. Nogle ryttere er vilde med grip-effekten, da de føler, at de sidder bedre fast i sadlen, da silikonen klæber lidt til læderet i sadlen. Modsat kan man sige, at du med skind, får en skind-mod-skind effekt, der også er vildt behagelig. Så det er der meget delte meninger om, men grip er helt klart ''det nye''.

 

Knægrip eller fullgrip?

Igen taler vi her om en smagssag. Det er så forskelligt hvad folk vælger, men man sidder vel altid bedre fast med fullgrip, da du på denne måde har grip på hele det stykke, der ellers vil være skind. Dog er knægrip også meget populært, og man sidder nu altså også ret godt fast med knægrip. Igen.. Det et meget en smagssag.

 

Hvad vælger springrytterne, som dressurrytterne går udenom og omvendt?

Mange springryttere er ellevilde med mærker som Animo, da deres lækre kvalitet og grip er super fedt og eksklusivt. Dressurytterne går mere efter mærker som Pikeur og Kingsland, simpelthen på grund af deres lækre pasform og kvalitet. Ens for begge grupper er, at man godt ved hvad man vil have. Springrytterne er ofte vilde med Animos lavtaljede design, hvor dressurrytterne elsker Pikeurs højtaljede eller mid-waist fit ridebukser.

Der er selvfølgelig også springryttere, der rider med Pikeur og dressurryttere, der rider med Animo, da ridebukser er et super subjektivt emne. Intet er mere rigtigt end andet, men tendensen hos os er klart som skrevet.

 

Hvordan skal ridebukser sidde?

Ridebukser skal sidde til. Det nytter ikke noget, at ridebukserne poser ud og trækker ind alle steder. Derfor kan det altså godt betale sig at vælge den perfekte størrelse, når du vælger ridebukser. Især til børn, da det er ret ubehageligt at ride med især for store ridebukser. Det der til gengæld er godt med ridebukser er, at materialet i alle typer ridebukser er super lækkert og stretchy, så man kan vokse i dem. Og så må I endelig huske, at ridebukser ikke er for små hvis de er lidt korte i benene. Så længe grippen eller skindet slutter under knæet, er størrelsen altså fin. :)

Du skal derudover også huske på, at elastikken i stoffet giver sig efter de er kommet i brug.

 

Hvordan vasker man ridebukser?

Ridebukser tåler ikke lige så hyppig vask som almindelige jeans, da elastikken i stoffet simpelthen ikke kan holde til at blive slynget igen og igen. Derudover skal ridebukser vaskes ved 30 grader, og helst på et kort program medmindre de er meget beskidte.

En tommelfingerregel er, at vaske sine ridebukser med vrangen udad, og kun når de trænger til det. Jo oftere du vasker dem, jo mere slider du på dem.

 

Hvordan er Kingsland ridebukser i størrelsen?

Rigtig rigtig mange spørger os om, hvordan Kingsland ridebukser er i størrelsen, og vi forstår jer godt. Kingsland har nemlig rigtig længe haft ry for at være stort i størrelsen, men det har de altså rodet bod på nu! Derfor kan vi nu en gang for alle fortælle jer, at Kingsland ridebukser er meget normale i størrelsen, og kan kun anbefale dig at vælge Kingsland ridebukser i den størrelse du ellers normalt også bruger i alm. Bukser.

 

Hvilke ridebukser er bedst?

Endnu et spørgsmål, der er meget omdiskuteret, og spørger du ti forskellige personer kan du risikere at få 10 forskellige svar.

Men spørger du os, har vi klart nogle favoritter! En top 5 må være:

  1. Pikeur ridebukser
  2. Animo ridebukser
  3. Kingsland ridebukser
  4. Montar ridebukser
  5. Back2Back ridebukser

 

Pikeur løber altså med titlen som testvinder her hos os, og det er simpelthen grundet deres ekstremt lækre pasform og grip.

Animo indtager andenpladsen, da pasform er helt eminent, og deres materiale er super lækkert! Med Animo får du ridebukser, der sidder som var de malet, og det er virkelig lækkert!

Kingsland snupper 3. pladsen simpelthen især pga. deres super lækre nye trænings/ridetights! De sidder ekstremt godt, og du kan næsten ikke mærke, at du har ridebukser på.

Montar render med 4.pladsen grundet deres super lækre materiale og design. Derudover er prisen også til at komme til, og så sidder de altså bare fantastisk!

På en 5. plads har vi Back2Back. Du får her en ridebuks hvor du selv kan vælge, om du vil have skind, grip eller fullgrip, og det er virkelig et plus! Derudover er det en ganske fornuftig ridebuks, du kan komme til for penge!

 

Endnu flere ridebukser

Skal vi lige nævne et sidste mærke, så må det klart være HKM og deres nye lækre model, der hedder STARLIGHT! En super fed ridebuks med knægrip, der fås i lækre farver og som helt bestemt er til at betale sig fra.

Pasformen er super, og denne type ridebukser findes også i de helt små børnestørrelser! 

1 til 30 ud af 32

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 30 ud af 32

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Vent venligst ...

eller
eller