Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

Husk vi holder Ferielukket fra 20/5 til og med 29/5 Alle ordre sendes 30/5. 

I brun

Rideudstyr i brun

Når du sidder og kigger shoppen igennem springer det sorte lige i øjnene på dig. - Men der findes jo også noget som brun? Og hvis du er mere til brun end til sort, så forstår vi dig godt!

Der er nemlig lige så mange muligheder i brun, som der er i sort! - Brun giver en eksklusiv finish, der passer perfekt til de fleste heste i alle farver!

 

Brunt til rytteren og til hesten

Faktisk kan du få brunt udstyr i næsten alle kategorier! Brune ridestøvler, fx Polo Novellus fra Cavallo i farven Mocca. Du kan få brune klokker fra Eskadron med lam og du kan få de fedeste brune bandager og underlag, der passer til! Du kan vælge at krydre det med den flottes SD Design trense i brun, der giver det perfekte færdige look!

Er vi gået helt i brun, så findes der faktisk også de flotteste ridehjelme i brun! Fx Samshield Shadowmatt i brun eller Scharf nr 7 med brun gummi. Søger du den perfekte brune stævnejakke, så er der både Pikeur Saphira og Equiline laver også de flotteste brune jakker og vi kunne blive ved! Der er nemlig mindst lige så mange muligheder med brun, som der er med sort, og dem skal man bare gribe! 

Til rytteren er der også de fedeste brune ridebukser, t-shirts og overgangsjakker osv. Vi kunne jo blive ved!

 

Brun er pænt til

Brun er generelt kønt til både skimler, til brune og mørkebrune hest, til sorte heste og til pintoheste! For ikke at glemme Palomino, dun eller Cremello farvede heste!

Du går aldrig galt i byen med brunt, og mange vil beundre dig for dit valg af en anderledes farve.

Så spring ud i det, for selvom brunt ikke er det nye sort, så er brunt det nye skrig, og der findes SÅ mange forskellige muligheder når du vælger udstyr i brunt!

Læs mere
Vis som Gitter

4 varer

Faldende orden
Vis som Gitter

4 varer

Faldende orden