Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

Gel pad

Hvilken Gel Pad skal jeg bruge til min hest ? Eks. en Acavallo gelpad

Står du med en sadel du bruger på mange heste? Så har du vel også lagt mærke til, at den ligger bedre på nogen heste end andre, for ingen heste er ens i sadellejet, og her kunne en gel pad måske blive handi, for den går nemlig ind og kompenserer og fylder ud, så sadlen kommer til at ligge bedre på din hest.

Hvorfor skal jeg bruge en gel pad til hesten ?

Måske har du bare en hest, der er sensitiv i ryggen og ønsker lidt stødabsorberende til at tage de værste bump fra sadlen, som ingen kan holde for? Også dette findes der gel pads til, og de er virkelig til stor hjælp!

En helt tredje case kunne være, at din kære sadel bliver ved med at glide frem… Her vil en antislip gel pad være ekstremt brugbart, og vi kan kun anbefale dig at prøve, for vi har kun haft positive tilbagemeldinger på det!

Populær gel pad

Der findes mange forskellige typer af gel pads. De mest solgte gel pads er fra Acavallo, så leder du efter en Acavallo gel pad så finder du dem her - En Acavallo pad har enten løft fortil eller løft bagtil. Denne løfte-funktion gør, at hesten bliver ''fyldt ud'' hvor den måske mangler muskler, og indtil den selv har udviklet de nødvendige muskler, kan du hjælpe den med en gel pad. Du kan få pads i alle afskygninger og farver, og generelt er det et genialt hjælpemiddel til rytteren der vil det bedste for sin hest!

Derfor skal du vælge en Acavallo pad 

Læs mere
Vis som Gitter

5 varer

Faldende orden
Vis som Gitter

5 varer

Faldende orden