Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

Ridehjelme til børn

Ridehjelm til dit barn.

Vi har den helt rigtige ridehjelm til dit barn. Uanset om du leder efter en smart ridehjelm til dit barn eller en billig ridehjelm til dit barn, har vi hos Gymnastik og ridesport et bredt udvalg af de bedste ridehjelme. En ridehjelm er uundværlig som rytter. Til stort set alle stævner er det idag et krav at bære en ridehjelm. At det er en god idé at bruge en ridehjelm til børn, er der nok ikke nogen tvivl om. Falder man af hesten og lander uheldig, kan følgerne være katastrofale. Derfor er der ingen udskyldning når den står på træning eller stævne med hesten. 

Gode råd til køb af en ridehjelm til børn

Vi har som altid et par gode råde når du skal vælge riideudstyr og i dette tilfælde en ridehjelm til børn.

1. Find en sikker ridehjelm. Det betyder at ridehjelmen skal være CE godkendt - Med EN1384/2017 eller nyerere. Dette er din garenti for at din nye ridehjelm er godkendt og at sikkerheden er iorden.
2. Sørg for at du finder den rigtige størrelse ridehjelm. Ved at måle omkredsen på hovedet, får du en god indikation at pasformen på din nye ridehjelm. Når du køber din ridehjelm hos Gymnastik og Ridesport, har ud altid vores super kundeservice personale i ryggen. Vi sidder klar ved telefonen hvis du har spørgsmål til køb af din ridehjelm.
3. Ridehjelmen må gerne være lidt smart. Køber du en ridehjelm som også har et smart design, nogle fede farver eller måske en figur på hjelmen. Ja så er chancen for at dit barn vil elske at have sin nye ridehjelm på, meget større.

Hvad bør jeg mere tænke på når jeg har købt en ridehjelm til et barn ?

Du kan med stor fordel tænke på om du skulle investere i en sikkerhedsvest. Dette er en rigtig god idé, især hvis du har børn der bruger hesten til spring.

Men en sikkerhedsvest kan også være en rigtig god idé hvis dit barn netop at starter til ridning. 

Hvor kan jeg få hjælp til køb af ridehjelme til børn ?

Hos Gymnastik og Ridesport har vi mere end 25 års erfaring med salg af rideudstyr til både heste og ryttere. Vi har en af Danmarks største online butikker med rideudstyr og vi har endda en fysisk butik i Esbjerg, fyldt med det bedste rideudstyr.

I vores kundeservice kan du til hver en tid søge råd og vejledning inden dit køb af en ridehjelm til børn. Vi sidder klar på Tlf. +45 7513 5151. Du kan også sende os en mail med dine spørgsmål.

Læs mere
Vis som Gitter

6 varer

Faldende orden
 1. Casco Mistrall 2 Ridehjelm sort

  Casco Mistrall 2 VG1 Ridehjelm

  Speciel pris 1.069,00 kr. Normal pris 1.399,00 kr.
 2. HKM ridehjelm New Air Stripe

  HKM ridehjelm New Air Stripe

  Så lav som 489,00 kr. Normal pris 550,00 kr.
 3. HKM ridehjelm med glimmer på toppen

  HKM ridehjelm star med glimmer

  Så lav som 549,00 kr. Normal pris 600,00 kr.
 4. HKM ridehjelm med glimmer på toppen

  HKM Ridehjelm Shield Glamour sort

  Så lav som 949,00 kr. Normal pris 1.100,00 kr.
Vis som Gitter

6 varer

Faldende orden