Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

Husk vi holder Ferielukket fra 20/5 til og med 29/5 Alle ordre sendes 30/5. 

Sikkerhedsstigbøjler

Vi har dine nye Sikkerhedsstigbøjler

Hos Gymnastik og Ridesport har vi alle de bedste rideudstyrs mærker samlet på ét sted. Derfor har vi også de bedste sikkerhedsstigbøjler til dressur. Men leder du efter et par sikkerhedsstigbøjler til spring, så har vi naturligvis også det. 

De populære Sikkerhedsstigbøjler er

Nogen af de populære Sikkerhedsstigbøjler er fra mærker som Samshield, Acavallo og HG.

Det er naturligvis en rigtig god idé at vælge et par Sikkerhedsstigbøjler uanset om du rider dressur eller spring. Fordi er uheldet ude kan et par sikkerhedsstigbøjler køre en kæmpe forskel. 

Et par sikkerhedsstigbøjler gør nemlig at du nemmere kan komme ud af dine stigbøjler hvis du, mod forventning falder af hesten.

Bedste Sikkerhedsstigbøjler 

Hos Gymnastik og Ridesport har vi kun sikkerhedsstigbøjler som vi selv vil ride med og er dit budget til et par Samshield Sikkerhedsstigbøjler så vil vi helt klart vælge dette. Men er dit budget til et par sikkerhedsstigbøjler fra Acavallo, så er de også super gode og de har samme funktion. Nemlig at være sikre under ridning.

Så de bedste sikkerhedsstigbøjler vil efter vores mening være fra et af disse mærker.

Skal du bruge hjælp til et par sikkerhedsstigbøjler ?

Så kan du nemt kontakte os i butikken på 75135151 eller du kan tage et smut forbi butikken hvis du vil se dine nye sikkerhedsstigbøjler inden du køber dem.

Læs mere
Vis som Gitter

7 varer

Faldende orden
Vis som Gitter

7 varer

Faldende orden