Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

Ridetights

Ridetights i top kvalitet 

Ridetights er et hit og vi forstår det. Noget af det fedeste ved et par ridetighs er deres pasform. Når du rider med et par ridetighs, føles det fantastisk. 

Det er det lækre valg uden den trælse knap/lynlås lukning, og alle vores ridetighs er med en bred elastik i livet, der kan giver sig. 

Ridetights med et hav af mulgiheder

Ridetights er både tilgængelige med fullgrip og med knægrip alt efter hvad du er til som rytter. Hvis du i forvejen er vild med tights, så er disse lækre ridetights også noget du helt klart vil komme til at elske!

Derfor skal du købe ridetights

Hvis du, som rytter er træt af at blive mast på maven, når du sætter dig op på hesten, og det eneste du kan mærke og koncentrere dig om. Så er et par ridetights en rigtig god mulighed for at komme denne irritation til livs! Og det er ligegyligt hvilke ridetights du vælger.

Især de fede Kingsland tights skiller sig ud fra mængden af ridetights. Det gør de fordi de er lavet i den bedste kvalitet og kanon god pasform.

Spørger du os, så er ridetights helt sikkert kommet for at blive! Og vi forstår godt hvorfor!

Køb de bedste Ridetights lige her.

Vi har Altid et Kæmpe udvalg i ridetights og endda til et hvert budget. Vi har også fra de bedste mærker så som Pikeur, Kingsland, Fair Play m.m. Leder du eks. efter ridetights til børn så har vi altid et stort udvalg her. Vi har også ridetights med lommer eks. til din telefon. 

Ridetighs med telefonlomme

Hos Gymnastik og Ridesport har vi naturligvis ridetights fra Kingsland men vi har også ridetights med grip eller knægrip. Det mest brugte på et par ridetights er dog grib. Vi har naturligvis også ridetights med høj talje og i de fleste ridetights finder du også en telefonlomme.

Ridetighs med grip til børn

Skal du bruge et par ridetights til børn, så har vi også altid et kæmpe udvalg ikke bare i én farve men i mange farver og altid fra de bedste mærker. Det hele starter jo et sted og nogle gange rækker budgettet ikke til et par ridetights fra i bedste mærker. heldigvis har vi ridetights til hvert budget hos Gymnastik og Ridesport. 

Ridetights udsalg

Vi har altid et par ridetights klar til dig og du finder typisk også altid et godt tilbud på et par ridetights hos os. Det kan måske være en model fra sidste år eller det kan være fra et af vores mange “billige rideudstyrs mærker”

Ridetights online

Du kan naturligvis købe alle vores ridetights online men du kan også komme forbi vores rigtige ridebutik og springe direkte i et par lækre ridetights både til børn og til voksne.

Læs mere
Vis som Gitter

16 varer

Faldende orden
Vis som Gitter

16 varer

Faldende orden