Indkøbskurv

0 varer:

0,00 DKK

Køb for 449,- DKK for at opnå fri fragt

TrustpilotEmærket

Black Friday hos  Gymnastik og Ridesport

Nyt stævneudstyr

 

Når du deltager i ridestævner er din påklædning en vigtig ting. Der er endda regler for hvordan din påklædning skal være.

Vi har alt hvad du skal bruge til dit næste ridestævne, Om det så er stævnejakker, stævnebukser, hårdpynt, stævne nummer eller måske en broche ja så har vi det hele.

Stævnejakke

Det første du skal have dig er en stævnejakke. En stævnejakke kan fåes i mange kvaliteter og endnu flere mærker. Uanset om du skal bruge en stævnejakke til børn eller voksne, så har vi altid et stort sortiment hos Gymnastik og Ridesport. 

Vi har stævnejakker fra under kr. 500,- og op til over kr. 2.000,- så vi har stævnejakker i alle prisklasser.

Hvilket stævnejakke mærke skal jeg vælge ?

Vil du have høj kvalitet og lækket design kombineret med nogle fed detaljer. Skal du vælge mærker som Pikeur, Animo eller Imperial Riding. Disse mærker ligger naturligvis i den høje ende af prisskalaen, du får tilgengæld også hvad du betaler for. Kvaliteten er helt i top med disse mærker.

Hvis prisen er vigtig for dig - skal du vælge et mærke som Equipage. Det er en rigtig fin stævnejakke med fede detaljer. Du får her en stævjekakke fra Equipage til under kr. 1.000,00.

Stævnebukser

Et par rigtig fede stævnebukser skal være hvide. Vil ud have høj kvalitet og lækket design skal du vælge stævnebukser fra mærker som Pikeur, Animo, Hv Polo, Eurostar eller Montar 

Du får fra disse mærker en rigtig god kvalitet, uniq design og et par ridebukser du bliver rigtig glad for.

Vil du have et par billige stævnebukser, skal du tjekke disse mærker. Det Tyske HKM eller Back 2 Back laver begge ridebukser til en pris typisk under kr. 1.000,00 

Tilbehør til dine stævnebukser

Du kan altid sætte et smart bælte til dine stævnebukser. Det gir tit lige prikken over iét. 

Husk også en ridehjelm

Vi har et stor udvalg af godkendte ridehjelme til alle typer ryttere. Uanset om du går til spring eller dressur har vi din nye ridehjelm.

Der findes rigtig mange mærker inden for ridehjelme og det er helt op til dig hvilken model og mærke der passer til dig.

I toppen finder du ridehjelme som samshield. Det Franske mærke Samshield laver de mest eksklusive ridehjelme. Priserne starter fra kr. 2.500,00 og går op til 18 - 20.000 alt efter design og materialevalg. Der findes også mange andre fede ridehjelm mærker. Tjek vores udvalg af ridehjelme og se hvad vi kan tilbyde.

Vi står klar til at hjælpe dig med dit stævneudstyr

Husk at vi hos Gymnastik og Ridesport står klar til at hjælpe dig med spørgsmål og gode råd inden du køber nyt udstyr.

Du kan altid kontakte vores kundeservcie på Tlf. +45 7513 5151 eller sende os en mail med dine spørgsmål, hos os har du svar på din mail inden for 24 timer.

Vent venligst ...

eller
eller