Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Butikken holder åben som normalt se Covid19 status her

Stigbøjler

Stigbøjler i top kvalitet

Et par gode stigbøjler er nødvendig før du kan ride spring, dressur eller blot en tur i skoven. Vi har samlet stigbøjler i flere prisklasser og kvaliteter på ét sted, for at gøre det nemt for dig.

Skal du vælge et par stigbøjer, bør du se på dit behov. Det er uanset om du ser på stigbøjler til din dressur, spring eller islænderhest.

Du er måske på jagt efter et par sikkerhedsstigbøjler. Også her kan vi hjælpe dig med et par i rustfri stål eller messing.

Hvilke stigbøjler har I hos Gymnastik og Ridesport?

Vi har de bedste stigbøjer fra de bedste mærker. Det kunne være et par Acavallo stigbøjler eller et par Sprenger stigbøjler. Men det kan også være at du er Rose gold fan, og derfor søger et par rose gold stigbøjler ? Måske er du den type rytter der går rigtig højt op i sikkerhed og derfor søger du et par sikkerhedsstigbøjler. 

Her os Gymnastik og Ridesport finder du alle de populære stigbøjler.

Jeg søger et par stigbøjler som ikke er i jeres webshop ?

Der findes et hav af stigbøjler idag og derfor har du måske set et par som du ønsker dig. Kan du ikke finde dem i webshoppen, kan du til hver en tid kontakte vores kundeservice, som hjælper dig med at finde dine nye stigbøjler.

Spørgsmål til stigbøjler

Brug vores viden, ved at ringe til vores butik / kundeservice. Vi har mere end 25 års erfaring i rideudstyr, derfor ved vi hvad vi snakker om.

Kontakt os i kundeservice på +45 7513 5151 eller send en mail når du har tid. Mail til kundeservice - mail@gymnastikogridesport.dk

Læs mere
Sorter faldende

Sorter faldende