Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

Ridestøvler efter special mål finder du her

Hvad er det nu lige med de ridestøvler ?

Skal du bestille en par korte ridestøvler som kan bruges både i stalden men også til ridning?  Eller skal du gå All In og bestille et par lange ridestøvler i den bedste kvalitet som du virkelig bliver glad for ? 

Ja det er helt op til dig - Vi kan hjælpe dig med begge dele hos Gymnastik og ridesport i Esbjerg. Vi har nemlig ridestøvler til ethvert budget og vi finder altid et par der passer dig.  Vi er nemlig også eksperter i at få taget de helt korrekt mål på dine ben så dine nye ridestøvler sidder perfekt 1. gang.

Det gælder naturligvis uanset om du er springrytter eller passioneret dressurrytter.

Det kan også være at du egentlig er mere til hygge ridning?  Uanset hvad så har vi et par ridestøvler der passer dig eller kan finde et par efter specialmål. 


Kan man få ridestøvler til en bred læg her ?

Svaret er helt klart Ja - Vi sælger også ridestøvler efter specialmål og især til en bred læg.  Så skal vi også hjælpe dig i mål med et par nye ridestøvler der sidder perfekt første gang ?  Ja men så skal du slå et smut forbi butikken vi er 100% sikker et besøg værd.


Vi har over 30 års erfaring i salg af ridestøvler efter specialmål.

Derfor kan vi roligt sige at vi har erfaring når det gælder ridestøvler. Vi har kunder fra hele Danmark og ikke blot fra vores lokalområde. Derfor kan vi naturligvis også hjælpe dig i mål.


Du drømmer måske om et par helt specielle ridestøvler med glossy og snøre i fronten?  Mulighederne er mange men det bedste du kan gøre er at komme forbi butikken og se hvad vi kan tilbyde dig.


Hvor lang tid tager det at lave et par ridestøvler efter specialmål ?

Bestiller du eksempelvis et par cavallo ridestøvler hos Gymnastik og Ridesport -  Så tager det typisk 4 uger fra bestilling til levering. 


Er det muligt at bestille ridestøvler til spring i specialmål ?

Helt klart Ja det kan du -  Vi har ridestøvler til både Spring og dressur i de fleste prisklasser i butikken.

 

 

Læs mere