Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

Korte ridestøvler

Korte ridestøvler og staldstøvler

Er du ikke til de lange ridestøvler, så er her et stort og flot udvalg af korte ridestøvler og staldstøvler. Støvlerne findes i forskellige kvaliteter og prisklasser, så du kan finde lige netop de støvler du foretrækker.

Du vil løbende finde gode tilbud på korte ridestøvler, men selv når de ikke er på tilbud, får du dem altid til en god pris her på siden.

Mange kalder også en kort ridestøvle for Jodhpur støvler. 

Vi har altid de bedste mærker når du skal vælge en kort ridestøvle. Vil du have en kort ridestøvle med elastik i begge sider eller skal den være med snørebånd, så har vi den helt rigtige model til dig. Vi har lavet en lille vejledning til valg af dine nye korte ridestøvler. Tjek den selv.

Har du svært ved at vælge korte ridestøvler ?

Har du svært ved at vælge lige netop de korte ridestøvler du har brug for, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Kig forbi butikken i Esbjerg eller kontakt os på telefon + 45 75 13 51 51, så finder vi sammen de støvler der passer bedst til dig.

Vi har hos Gymnastik og Ridesport mere end 30 års erfaring i salg af rideudstyr og vi finder også gerne dine nye korte ridestøvler / staldstøvler.

 

Korte ridestøvler i top kvalitet

Er du ikke til de lange ridestøvler, så er her et stort og flot udvalg af korte ridestøvler samt staldstøvler. De korte ridestøvler findes i forskellige kvaliteter og prisklasser, så du kan finde lige netop de korte ridestøvler du foretrækker.

Du vil løbende finde gode tilbud på korte ridestøvler her i shoppen, men selv når de ikke er på tilbud, får du dem altid til en god pris.

 

Mange kalder også et par korte ridestøvler for Jodhpur støvler. 


Vi har altid de bedste mærker når du skal vælge et par lækre korte ridestøvler. Vil du have et par kort ridestøvler med elastik i begge sider eller skal de være med snørebånd, så har vi de helt rigtige modeller til dig.

Vi har lavet en lille vejledning til valg af dine nye korte ridestøvler. Tjek den selv.

 

Har du svært ved at vælge korte ridestøvler ?

Har du svært ved at vælge de helt rigtige korte ridestøvler? Så er vi altid klar til at hjælpe dig. Kig forbi vores Rideudstyrsbutik i Esbjerg eller kontakt os på telefon + 45 75 13 51 51, så finder vi sammen de fedeste korte ridestøvler der passer dig bedst.

Vi har hos Gymnastik og Ridesport mere end 35 års erfaring i salg af rideudstyr og vi finder også gerne dine nye korte ridestøvler / staldstøvler.

Læs mere
Vis som Gitter

7 varer

Faldende orden
 1. Lugano_Jodhpurstøvle

  Lugano Jodhpur støvler

  Speciel pris 879,00 kr. Normal pris 1.100,00 kr.
 2. Staldstøvle_Lugano_Jodphurstøvler

  Lugano Jodphurstøvler med ægte foer

  Speciel pris 1.048,00 kr. Normal pris 1.199,00 kr.
 3. Mountain Horse Rider Classic sort

  Mountain Horse Rider Classic sort

  Så lav som 1.199,00 kr. Normal pris 1.249,00 kr.
 4. Jodhpur støvler i vegansk læder sort

  Jodhpur støvler i vegansk læder sort

  Så lav som 349,00 kr. Normal pris 399,00 kr.
Vis som Gitter

7 varer

Faldende orden