Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

Hvad siger kunder om Gymnastik og Ridesport

 

Se hvad andre kunder siger om Gymnastik og Ridesport

Vi er super glade og stolte over alle vores anmeldelser fra vores kunder. Hver og en er vigtig for os.

Igennem tiden har vi benyttet os mest af Trustpilot men vi har også brugt både Google, Facebook og E-mærket til vores kunde anmeldelser.

På Trustpilot har vi +5000 anmeldelser og en Trust på 4,9. Hvilket vi er enormt stolte over. Vi forsøger altid at blive endnu bedre. Derfor får vi også daglig info fra vores kunder som er super glade for at handle hos Gymnastik og Ridesport.

 

 

 

Bedøm os på Google 

Vi bruger ikke kun én platform til vores kundeanmeldelser. Nej vi bruger flere. En af dem er Google, og vil du også gerne hjælpe os med at lave en anmeldesl af os ? Så kan du bedømme Gymnastik og Ridesport på Google her.

Vi er super glade for alle vores Google anmeldelser og du kan altid følge med i hvad andre skriver om os.

 

Hvorfor benytter vi flere platforme til vores bedømmelser ?

Det gør vi af den simple årsag at vi ikke vil have at én spiller ejer alle vores anmeldelser. Det kan også være at du som kunde ikke vil benytte eks. Google, Facebook eller Trustpilot til din bedømmelse af os ? Derfor har du flere muligehder hos Gymnastik og Ridesport.

 

 

 

 

Vi benytter E-mærket til vores køb på gymnastikogridesport.dk

Da vi er en E-mærket  webbutik. Så vil du også kunne se en bedømmelse fra vores kunder. E-mærket har delt deres bedømmelse op i 

Købsforløb, Levering og Kundeservice. Her har vi en samlet vurdering på 9,8 ud af 10. Disse anmeldelser kan kun laves af kunder der har købt noget på gymnastikogridesport.dk - Vi er naturligvis super super glade for hver og en anmeldelse og vi gør alt hvad vi kan for at yde den bedste kundeservice til dig som kunde.

 

Gymnastik og Ridesport er E-mærket

Når du køber noget i en E-mærket webbutik så er det din garenti for at du handler et ordenligt sted. Vi har været E-mærket siden 2010.

Læs mere