Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Waldhausen skumgummipude

Waldhausen skumgummipudeWaldhausen skumgummipude
Click to enlarge
Waldhausen skumgummipude
Skumgummipude fra Waldhausen

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

19,00 kr
ELLER
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Waldhausen skumgummipude

Har du en hest med sart skind, lige der hvor næsebåndet sidder, og ønsker du at være lidt god ved den? Det kan også være, at den er lidt sart med tryk over næseryggen? Denne lækre skumgummi ''pude'' kan helt sikkert være løsningen på det problem, for den er fantastisk!

 

Hvordan skal den bruges?

Denne skumgummipude er lavet i sort skumgummi, der camouflerer sig godt og er meget diskret. Den sættes enten over næseryggen lige under næsebåndet, eller lige bagpå kæbegrenene ved lukningen på næsebåndet. Derved undgår du, at din hest ender med skravesår og du fjerner samtidig ubehag, hvis hår og skind kommer lidt klemme når du spænder næsebåndet på din hest. Altså en rigtig fin lille pude, der er ca 6 mm bredt, 18 cm langt og er ca 6 cm i højden.

 

Den findes kun i en størrelse, men ønsker man at den skal ligge under hele næsebåndet kan vi med fordel anbefale dig at købe flere og sætte dem i forlængelse af hinanden.

 

Har du spørgsmål til denne lille fin pude

Så er du velkommen til at kontakte os. Dette gøres i kundeservice, og du kan fange os på tlf. +45 75 13 51 51 eller i livechatten.   

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge