Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Scharf Freedom gjord sort

Scharf Freedom gjord sort Scharf Freedom gjord sort
Click to enlarge
Scharf Freedom gjord sort
Freedom gjord sort fra Scharf

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

1.998,00 kr

* Skal udfyldes

1.998,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Scharf Freedom gjord 

Døjer din hest også med gjordproblemer, og ønsker du dem også fikset hurtigst muligt, men synes du, at du har prøvet alt? Denne NYE og lækre gjord fra Scharf er måske lige det rigtige for dig!

 

Anatomisk design til fordel for hesten!

Med denne gjord sikrer du dig en fuldstændig lækker gjord, der kun gør din hest en tjeneste. Denne lækre gjord er helt særligt opbygget, således at gjorden interagerer med en helt bestemt muskel i hestens bryst, uden at forstyrre funktionen af nogle af de andre muskler i gjordleget.

Hesten får altså en virkelig lækker anatomisk fornemmelse, så gjorden ikke trykker på udvalgte punkter. Dette kan være med til at mindske gjordkrampe eller andet ubehag ved gjorden på nogle heste.

Gjorden er patenteret, og ligger trykket helt anderledes. Dette skyldes gjordens udformning, der er i kontakt med færre kontaktpunkter, som også giver hesten rig mulighed for at komme af med sveden i gjordlejet under arbejde. Derudover er den super handy at have med at gøre, da gjorden kan klappes helt sammen.

Helt essentielt er den anatomiske udformning af denne gjord med til at tilbyde hesten uafhængig understøttelse af ribbensmuskulaturen i begge sider. Derudover understøtter gjorden både de opadgående og de skrå brystmuskler, der giver hesten mere frihed ved gjorden under arbejdet.

 

Hvis du har brug for vejledning til størrelsen på denne gjord

Så findes gjorden fra 45 cm til 70 cm. Gjorden er med elastik, så derfor anbefaler vi, at du vælger den størrelse gjord, som du også har brugt før.

 

Har du yderligere spørgsmål til denne fantastiske gjord

Så må du endelig kontakte os i kundeservice, for vi ved en masse om gjorde, og har flere muligheder til dig, der ønsker den bedste frihed i gjordlejet for din hest!

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Ang. Scharf freedom dressur gjorderen. Lige nu ridder jeg med en 65 cm alm gjord. Den er lige på vippen til at være for lang. Der er ca. 2 cm i begge sider til underlagets kant. Min hest er meget sensitiv og lider en lille smule af gjordkrampe. Men jeg ved ikke om jeg skal købe en Scharf 60 eller 55 for den passer som den skal. Hvad tænker i? MVH. Malene
0