Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Roeckl Ridehandsker Original navy

Roeckl Ridehandsker Original navy
Roeckl Original Ridehandsker navy

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

298,00 kr

* Skal udfyldes

298,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Roeckl Ridehandsker i navy

Nu har du muligheden for at få fat i verdens bedste ridehandsker! Disse super fede ridehandsker fra Roeckl slår alt og alle! Vi siger ofte, at pris og kvalitet hænger sammen, men her får du altså virkelig en kvalitetshandske i super fedt design og super kvalitet til næsten ingen penge! Vi elsker Roeckl handsker og kan kun VARMT anbefale dig at prøve et par!
 

Super slidstærke, stilrent design og ekstremt overkommelig pris!

Roeckls grip er meget slidstærkt, og de tåler, at du vasker dem ved 30 grader i vaskemaskinen. Derudover er de TOUCHSCREEN COMPATIBLE, hvilket betyder, at du ikke behøver at tage handsken af, for at bruge din smartphone. Dette er helt klart et plus i vores bog!

Ridehandsken er forstærket hvor tøjlen ligger: over pegefingeren og mellem ringe- og lillefingeren, for at forlænge deres, i forvejen, lange levetid.

Lukningen består af en enkelt velcro for maksimal komfort. Derudover er disse ridehandkser super åndbare og så er de lavet i den flotteste mørkeblå farve! Som en lille bonus er velcroen ikke af den type der samler skidt og møg, hvilket er mega smart!

Over håndryggen er der syet lidt elastik ind, for at øge komforten yderligere. Elastikken går igen om håndleddet, så handskerne sidder, som var de syet på din hånd.

 

Har du spørgsmål til dine Roeckl handsker?

Så er du meget velkommen til at kontakte os og få hjælp. Vi sidder altid klar med vejledning, så du ender med det perfekte par ridehandsker til dit behov! Du kan enten skrive til os i vores livechat, eller du kan vælge at ringe direkte til butikken på tlf. +45 75 13 51 51. 

 

Roeckl ridehandsker i et hav af farver 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Navy
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge