Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Roeckl Ridehandsker Original brun

Roeckl Ridehandsker Original brun
Roeckl Ridehandsker Original brun

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

298,00 kr

* Skal udfyldes

298,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Roeckl Ridehandsker Original brun

SÅ har du muligheden for, bogstavelig talt, at få fingrene i de her SUPER lækre ridehandsker fra Roeckl! Spørger du os, er Roeckl Ridehandsker verdens bedste ridehandsker! For det første fordi designet er super enkelt og eksklusivt og for det andet fordi handskerne har en FANTASTISK pasform med en FANTASTISK grip, der holder selv efter vask.

 

Super lækre Roeckl handsker i en mega flot brun farve

 

Du får altså en SUPER lækker kvalitetshandske, der ikke koster en bondegård! Selvom dette er verdens bedste ridehandske, er det ikke den dyreste, og det må siges at være WIN-WIN for alle parter!

Roeckl Ridehandsker er lavet i et super lækkert og slidstærkt kunstlædermateriale, der er ekstremt åndbart og lækkert at have på hænderne. Men vi må advare dig! For når du først har prøvet at ride med et par Roeckl ridehandsker, så skifter du aldrig mærke igen!

 

Ekstra tip til dine Roeckl ridehandsker

For at forlænge ridehandskernes levetid, er de særligt forstærket hvor tøjlen slider meget på dem. Det vil sige imellem lille- og ringefingeren og over pegefingeren. Derudover er de forstærket mellem ringe- og langefingeren hvis man rider med to tøjler.

Over håndryggen er der syet elastik ind, for at øge komforten, og det må siges at virke! Elastikken over håndryggen får handskerne til at sidde helt fantastisk til på din hånd, og det kan næsten ikke mærkes at du har handsker på. Denne elastik går igen rundt om håndleddet, så de sidder helt perfekt til.

Handsken lukkes med en enkelt velcrolukning. Dog er velcroen ikke sådan en type velcro der sidder fast i alt, og det må siges at være en KÆMPE bonus!

 

Med Roeckl handsker slår du to fluer med ét smæk!

 Når du vælger Roeckl ridehandsker får du en ekstremt lækker pasform, og handskens størrelser springer med halve størrelser. Roeckl grip er fuldstændig uovertruffen, slidstærkt og holdbart. Derudover er designet helt plain og super lækker! Vi må vidst indrømme, at det er at slå to fluer med et enkel smæk!

 

Er du i tvivl om noget inden du vælger Roeckl?

Så tænk ikke to gange over at kontakte os! VI gør altid vores bedste, så du ender med det perfekte ridehandske-match! Giv os et kald på tlf. +45 75 13 51 51, eller du kan skrive til os i vores livechat. 

 

Derfor Roeckl ridehandsker 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Brun
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge