Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Roeckl Ridehandsker Original sort

Roeckl Ridehandsker Original sort
Roeckl Ridehandsker Original sort og non-slip materiale.
Fås i brun, sort, Navy og hvid samt i flere størrelser.

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

298,00 kr

* Skal udfyldes

298,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Roeckl Ridehandsker i den populære sorte farve 

Verdens bedste ridehandsker hvis du spørger os! Designet er holdt helt klassisk sort, uden de store og vilde detaljer. Pasformen er helt igennem fantastisk, og de er lavet i et super super fedt og slidstærkt kunstlæder. Handskerne er super åndbare, og helt fantastiske at have på. Rider du først en gang med Roeckl handsker, skifter du aldrig til noget andet. Som en lille bonus kan alle Roeckl handsker vaskes i vaskemaskine ved 30 grader uden at gøre skade på grip osv.

Handskerne er forstærket hvor tøjlerne ligger over pegefingeren og imellem ringe- og lillefingeren for at øge deres levetid. Over håndryggen er der syet en smule elastik ind, så handsken strammer til om hånden uden det bliver for stramt hvis du har den rigtige størrelse. Elastikken år igen rundt om håndleddet for at maksimere den fantastiske komfort.

Handsken lukkes med en enkel velcrolukning. Dog er velcroen ikke lavet af den type velcro, der hænger fast i alting og som samler skidt og møg, hvilket er et stort plus i vores bog!

 

To fluer med ét smæk når du vælger Roeckl ridehandsker

Når du køber Roeckl handsker får du altid en vanvittig god pasform, der springer med halve størrelser. Roeckls grip er utroligt slidstærkt, holdbart og ekstremt lækkert. Derudover er designet holdt helt stilrent og pænt. Det må vidst kaldes at slå to fluer med et smæk!

 

Er du i tvivl om Roeckl handsker?

Det kunne være størrelse, pasform eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os i butikken på tlf. +45 75 13 51 51, eller skrive til os i livechatten. Vi er altid klar med vejledning, så du får de perfekte handsker der opfylder dine behov som rytter! 

 

Roeckl ridehandsker i sort - Derfor vælger du disse ?

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge