Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Refleksvest til rytteren unisex Børn

Refleksvest til rytteren unisex Børn
Refleksvest til Børn unisex

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

99,00 kr
ELLER
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Refleksvest til rytteren unisex Børn

Rider du og dit barn meget i naturen, og går du også meget op i sikkerheden til hest i trafikken især nu, når det bliver hurtigere mørkt, så er denne vest lige noget for dig!

 

Super smart vest til skarp pris!

Vi kan alle hurtigt blive enige om, at disse gule refleksveste ikke er de smarteste i verdenen, men når det kommer til sikkerhed, så pyt med designet, så længe vi vi er sikre på at blive set!

Denne smarte vest fra ELT er med til at give tryghed i trafikken, om så du bruger den til at ride med, eller om den bruges til fx at cykle med, når det er mørkt udenfor.

Vesten er lavet med reflekser om livet, og op over begge skuldre. Derudover er den lavet med velcrolukninger foran. Vesten er derudover lavet med en smart hest i refleksmateriale midt på ryggen og så er den udstyret med en lomme på ryggen med lynlås, som giver mulighed for opbevaring af mindre småting, såsom nøgler, tlf, mm.

 

Refleksvesten er lavet i ONESIZE

Og så er den også lavet i unisex, så både piger og drenge kan bruge den. Den spænder over alle børnestørrelser, og er bare en rigtig god idé til barnet, der færdes meget i trafikken. Om det så er til hest, eller til jernhest.

 

Hvis du har nogle spørgsmål til denne refleksvest

Så er du velkommen til at tage fat i vores kundeservice, og spørge ind til denne smarte vest. Vi er altid klar med vejledning og gode råd.

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge