Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Rambo Micklem Multi trense i sort

Rambo Micklem Multi trense i sort
Micklem trense i sort

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

Pris: 1.499,00 kr

Tilbud 1.275,00 kr

* Skal udfyldes

Pris: 1.499,00 kr

Tilbud 1.275,00 kr

Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Rambo Micklem Multi trense i sort 

Har du siddet og læst eller hørt lidt om Rambos helt unikke Micklem trense? Men er du også bidløs rytter, eller ønsker du en trense der også kan bruges som kapsun?Så er denne nye MULTI micklem trense helt sikkert noget, der er værd for dig og din hest at prøve!

 

Helt unik pasform og fantastisk system!

Med en Micklem trense fra Rambo er du sikret den perfekte trense, der går uden om 5 trykpunkter, som traditionelle trenser ville trykke lidt på. For det første gør Micklemtrensens unikke snit, at trykket lettes fra hestens tænder og udvikleren fra Rambo fortæller, at trensen er bygget ''inside out''. Med dette mener han, at der er taget højde for hvordan Micklemtrensen sidder på dine hests hoved, taget de 5 trykpunkter i betragtning.

 

Ny teknologi og 3 forskellige måder at bruge denne Micklem Multi trense på

Denne form for trenseteknologi ser vi også på den helt almindelige Micklem trense og på Micklem Diamante trensen. Denne multitrense er ikke en udntagelse, og så har denne trense desuden også to andre muligheder. Da ringene der holder det nederste næsebånd på plads er bredere og kraftigere, kan du med fordel sætte de to medfølgende nylon''snore'' i og bruge trensen som en bidløs trense. Derudover kan du helt traditionelt sætte i bid i trensen som man gør i en almindelig Micklem trense.

Da der er en ring i midten af næsebåndet over næseryggen kan du som en tredje mulighed også bruge trensen som en kapsun, hvilket gør denne trense helt exceptionel!

 

Hvad følger med til denne trense?

Medfølgende til denne trense er en lille bog med instrukser, to forskellige længder af remme til bid, klips til at sætte bidet fast med (se instrukser i bogen), og dele til at gøre trensen bidløs.

 

Hvordan er størrelsen på denne micklem trense?

Trensen findes i fire forskellige størrelser:

pony,

cob,

full 

x-full.

Derudover fås trensen i brun og sort, og er med messingspænder. Vi skal dog lige gøre opmærksom på, at vi har erfaret, at trensen er lidt til den lille side. Dog er det i de fleste tilfælde ikke nødvendigt at gå en størrelse op.

 

Har du yderligere spørgsmål, der ikke er blevet besvaret?

Så er vi ikke længere end et opkald eller en besked væk. Du kan ringe til os i butikken på tlf. +45 75 13 51 51, eller du kan skrive til os i livechatten nederst på hjemmesiden.

 

Spørgsmål fra kunderne: 

Hej. Er Micklem multi trensen stor eller lille i størrelsen - Har nemlig en Islænder pony ?

Svar:  Den er lidt til den lille side og til en islænder anbefaler vi en størrelse cob. Er det en lille islænder, vil vi anbefale en str. pony.

 

Vi har også lavet en video til dig af denne fede Micklem trense 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Kan jeg bruge denne multi trense fra Rambo til mit næste stævne ?
7