Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Rambo fly mask

Rambo fly maskRambo fly mask
Click to enlarge
Rambo fly mask
Rambo insektmaske

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

399,00 kr

* Skal udfyldes

399,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Rambo Plus Vamoose Fly Mask 

Står du med en hest, der er stærkt plaget af fluer og dyr i øjne og ører, og ønsker du at gøre noget ved det? Denne SUPER gode fluemaske fra Rambo kan være svaret på alle dine bekymringer!

 

Fluemaske med Vamoose teknologi og UV beskyttelse!

Med denne super gode fluemaske fra Rambo er din hest sikret med kryb og kravl, fluer og myg osv. Det, der er helt særligt med denne fluemaske er dens udformning. Denne fluemaske er nemlig med en bøjle, der sørger for, at stoffet ikke går ned i øjnene på din hest. Den lukkes super smart ved kæben med to lukninger, og der er tilmed også en aftagelig mulebeskytter på denne fluemaske.

Selve materialet er super stærkt og holdbart, og ørerne er lavet i et blødt polyestermateriale, for maksimal bevægelsesfrihed. Rundt i hele kanten på denne fluemaske er den foret med en lækker fleece, for at give din hest den bedst mulige komfort.

Lukningen er ligeledes elastisk, som tillader din hest at græsse naturligt uden ubehag.

 

Vamoose-teknologi, hvad er det?

Vamoose er det Rambo kalder deres anti-insekt teknologi. Når deres produkter er behandlet med denne type teknologi, har insekter og andet skidt ikke lyst til at være i nærheden af det.

 

Hvilken størrelse skal jeg vælge denne fluemaske i?

Husk, at Rambo er lidt stort i det. Disse masker er ingen undtagelse. De er derfor også lidt store i det. Det er individuelt om man vælger at gå en størrelse ned eller ej.

 

Skal vi hjælpe dig igennem købet af fluemasker?

Så kan vi kontaktes i kundeservice i alle de timer butikken har åben. Er du i tvivl, kan du derfor tage fat i os på tlf. +45 7513 5151, eller skriv i livechatten. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge