Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Passier Blu trense Spirit Sort

Passier Blu trense Spirit Sort
Passier trense blu Spirit Sort

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

1.299,00 kr

* Skal udfyldes

1.299,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Passier Blu trense Spirit Sort 

Står du også og mangler den fedeste nye trense til din bedste ven, men er du meget i tvivl om hvilken trense du skal vælge?

 

Super kvalitetstrense i det fedeste design til skarp pris!

Med andre ord, får du altså vanvittigt meget kvalitet for pengene, når du vælger denne smarte Blu Spirit trense fra Passier!

Denne trense er lavet med det lækreste anatomisk formede nakkestykke, der giver din bedste ven en ualmindelig lækker komfort. Nakkestykket er nemlig lavet således, at der er god plads til hestens øre, og derved bliver de trykfølsomme steder i nakkeregionen aflastet.

 

Trensen er tilmed også lavet med det fedeste næsebånd, der smaller ind i siderne, så der er godt med plads til bidringe uden gener for hesten, der igen er med til at sikre dig den bedst mulige komfort for hesten under ridning. Næsebåndet er ganske traditionelt og klassisk uden tilbagetræk.

For at give trensen det sidste fede finish, er den lavet med franske hager på kindstykkerne, og spænderne er sølvfarvede og traditionelle alle andre steder.

Alt i alt får du her en trense i fantastisk tysk kvalitet, med lækre features, der alle sammen kommer din hest til gode, og som også giver et visuelt lækkert look!

 

Når du vælger trenser fra Passier

Så er der ikke noget størrelsesmæssigt du skal være i tvivl om, for trenserne fra den tyske lædergigant er nemlig ganske almindelige i størrelserne.

 

Hvis du har nogle spørgsmål til denne smarte trense fra Passier

Så kan du let og super hurtigt få fat i os ved at benytte dig af vores super kompetente kundeservice, for vi har nemlig altid lyst til at hjælpe dig med at finde det helt perfekte match, når det kommer til trenser. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge