Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Neue Schule Muffebid Tranz Angled Lozenge

Neue Schule Muffebid Tranz Angled Lozenge
Neue Schule d-rings bid Tranz Angled Lozenge

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

1.599,00 kr

* Skal udfyldes

1.599,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Neue Schule Muffebid Tranz Angled Lozenge 

Har du en hest, der er lidt sensitiv i munden, eller mangler du sug på tøjlen? Det kan også være, at din hest går ind og ud af kontakten på biddet? Er det tilfældet, kunne det tænkes, at din hest vil være helt vild med dette super innovative bid fra Neue Schule.

 

Helt unik virkning og forskellige størrelser. 

Dette super lækre muffebid fås i to forskellige tykkelser. En 16mm og en 14mm. Begge bid kan bruges som almindelige trensebid. Dog har 14mm en anden funktion også, da det kan bruges som bridon i din kandar bidsammensætning.

Hvis du har en hest, der måske er lidt usikker på biddet, kan den stabilitet du får ved at ride med det her muffebid i teorien gå ind og booste din hests selvtillid, og du vil over tid, kunne mærke en forskel, da hesten vil begynde at suge mere på biddet. Dette giver dig en super god kontakt på tøjlen.

Grunden skyldes sammensætningen af bidringe og udformning af selve biddet. Bidringenes udformning ligger super fint på hesten kind, og de faste bidringe modvirker at hesten skal kunne ''læne'' sig på biddet og blive tung.

 

Er biddene ikke meget tynde?

Dette muffebid fra Neue Schule er tyndt ja, men da de fleste heste ikke har ret meget plads i munden til bid, gør tykkelsen sammen med den tredelte udformning, at biddet IKKE går imod hestens gane. Der er derfor en helt særlig grund til, at disse bid er tyndere end de fleste andre.

 

Hvad er biddet lavet af?

Alle Neue Schule bid er lavet af en kobber- og messinglegering der kaldes SALOX GOLD, der er et smagsløst og let metal, der varmes hurtigt op i hestens mund.

 

Hvilke størrelser fås biddet i?

Biddets størrelser varierer lidt om du vælger biddet i 16mm eller 14 mm. I 16mm findes biddet i størrelser fra 12.7cm-15.2cm. I 14mm spænder størrelserne over 12cm-15.2cm

Begge bid er tilladt til dressur.

 

Har du yderligere brug for hjælp?

Så kontakt os endelig. Vi ved meget om bid, og vil efter bedste evne guide dig igennem dit køb af bid. Og hvorfor skal det ikke være fra Neue Schule? Kontakt os i kundeservice i livechatten eller på tlf. +45 75 13 51 51. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Nej
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge