Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Nathalie HorseCare All Black Shampoo

Nathalie HorseCare All Black Shampoo
Nathalie HorseCare All Black Shampoo

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

109,00 kr
ELLER
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Nathalie HorseCare All Black Shampoo med hele 500ml

Har du en knaldsort hest og skal den gerne forblive sort med en super smuk og sort glans? Denne lækre All Black shampoo er specielt udviklet til vask af sorte heste, og fremhæver den sorte farve.

 

Kan bruges til hyppig vask

Fordi denne lækre shampoo er lavet af 36% økologiske ingredienser, kan den bruges til hyppig vask, af din lækre sorte ven. Den får nemlig både man/hale og pels til at fremstå super velplejet og skinne som havde nogen smurt den ind i olie! Denne lækre Shampoo er klart en vi kan anbefale til alle med sorte heste, for det virker bare!

Derudover har den en lækker og let duft.

 

Gode råd til vask af din hest fra Nathalie selv

Et rigtig godt råd fra Nathalie selv er først er blande en opløsning af en smule shampoo og noget vand sammen i en spand. Derefter gør du hestens lækre sorte pels våd med denne opløsning, og vasker herefter som du ellers ville gøre. Denne metode sørger for, at du hurtigere opløser skidt, snavs og fedt fra hestens pels, og sparer dig både vand og tid.

 

Nej til dopinglisten med Nathalie HorseCare

Med denne shampoo er du sikret et produkt, der ikke er på FEIs dopingliste. Som alle andre Nathalie Horse Care produkter kontrolleres og testes produkterne i overensstemmelse med FEIs dopingliste, og denne feature sikrer dig altså et produkt der er fri for alt der er i nærheden af doping! KÆMPE plus for konkurrencerytteren.

 

Står du og bliver i tvivl mht til denne lækre shampoo?

Frygt ej, for vi har garanteret et hurtig svar på dit spørgsmål og gør selvfølgelig en indsats for at udrydde den lille tvivl. Der er to måder at få fat i vores kundeservice på. Du kan vælge at skrive til os i livechatten som du finder nederst på shoppen her i højre hjørne, eller du kan gribe den nærmeste telefon og give os et kald på tlf. +45 75 13 51 51. 

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge