Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Nathalie HorseCare After work Wellness 750 ml

Nathalie HorseCare After work Wellness 750 ml
Nathalie HorseCare After work Wellness 750 ml

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

129,00 kr
ELLER
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Nathalie After Work Wellness - 750 ml

After Work Wellness fra Nathalie er til afvaskning af hestens krop og ben efter træning. Nathalie After Work er en både stærk og effektiv liniment shampoo, der virker som ren wellnes for din hest eller pony. Det er ekstra forkælelse for den varme/svedige hest. Den effektive og kølende effekt giver følelsen af friskhed og velvære for hesten. Hestens hud renses grundigt for sved og pelsen efterlades både ren, blød og den vil hurtig være tør igen.

Hos Gymnastik og Ridesport har vi altid et Kæmpe udvalg i produkter fra Nathalie HorseCare. Dette produkt er endnu et produkt fra Nathalie som vi varmt kan anbefale, det bør stå i et hvert staldskab.

Sådan bruger du Nathalie After Work Wellness

Bland After Work i vand. Brug forholdet 1:5 og sørg for at du massere det godt ind i pelsen samt på hestens krop / ben. Brug en svamp eller blød børste til dette.

Brug lidt ekstra tid på de områder af hestens krop, hvor den har været varm samt svedig. Det virker både kølende og behageligt for hesten.

Det bedste kommer nu - Produktet skal ikke skylles ud!

Du kan også bruge produktet til en almindelig vask af hesten. Her skal du blande After Work i en spand med vand og i forholdet 1:20. Dette skal heller ikke skylles ud.

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge