Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Herman Sprenger Dynamic RS 2delt bid

Herman Sprenger Dynamic RS 2delt bid
2delt bid fra Herman Sprenger Dynamic RS

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

749,00 kr

* Skal udfyldes

749,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Herman Sprenger Dynamic RS 2 delt bid 

Har du en sensitiv hest, der har tendens til at lege lidt for meget med den midterstykket på et tredelt bid, men er den ellers ret svær at finde bid til? Dette super gode Dynamic RS bid fra HS kan helt sikkert være noget der er værd at prøve for dig! Det er med 7 cm ringe og og tykkelse på biddet er 16 mm.

 

Super lækkert bid med en super god funktion!

Med et bid som dette todelte bid fra HS i Dynamic RS serien er du sikret et ergonomisk formet bid, der giver en rolig, men hurtig og afbalanceret virkning på tungen. Sammenligner du dette bid med traditionelt formede bid, giver dette lækre Dynamic bid et ligeligt fordelt tryk på hele tungens flade i stedet for kun der, hvor delingen ligger.

 

I teorien vil dette bid altså give en bedre kontakt og accept mellem hest og rytter, og så er dette bid i særdeleshed godt til heste, der har tendens til at blive overaktive i munden og som leger for meget med det midterste stykke på tredelte bid, og derfor bliver ''ligeglade'' med signalerne fra tredelte bid.

Todelte bid ligger generelt bare mere rolige og stabile i hestens mund.

 

Ekstra Features fra Herman Sprenger!

Med et Dynamic RS bid af denne kaliber er du tilmed sikret en 45 grader vinkel, der er den eneste vinkel, der giver dig en den helt rigtige kontakt til hestens tunge. Når der er kontakt på biddet, vil dette rulle let og ubesværet hen over tungen og stimulere det på en skånsom, men effektiv måde. Derfor kan tøjle-hjælpere gives uden at tungen bliver klemt.

Dette bid er lavet i metallet SENSOGAN! - Sensogan er godt til sensitive heste!

  

Hvilken størrelse skal jeg vælge dette bid i?

Biddet laves i en tykkelse som alm bid og laves også som bridonbid, hvor bidet er tyndere og har mindre ringe for ikke at fylde for meget i hestens mund. Skal du bruge et bridonbid, så kontakt endelig vores kundeservice, så finder vi ud af det!

Ellers har det alm bid en tykkelse på 16mm og en bidringestørrelse på 7 cm i diameter. Biddet fås i størrelser fra 11.5-14.5 og har vi ikke den størrelse hjemme som du skal bruge, så kan du også tage fat i vores kundeservice!

 

Har du yderligere spørgsmål til denne type bid? 

Hvis dette skulle være tilfældet, så ved du hvor du kan få fat på os. Nemlig i livechatten eller på tlf +45 75 13 51 51. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Nej
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge