Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Herman Sprenger bid Novocontact 2 delt

Herman Sprenger bid Novocontact 2 delt
Herman Sprenger bid Novocontact todelt

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

Pris: 849,00 kr

Tilbud 745,00 kr

* Skal udfyldes

Pris: 849,00 kr

Tilbud 745,00 kr

Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Herman Sprenger bid Novocontact 2 delt

Er du klar til at træde ind i junglen af bid for at finde det helt perfekte match til din sensitive og usikre hest, der godt kan finde på at ''hakke'' lidt på biddet, og som ikke giver et stabilt sug på tøjlen? Dette super funktionelle bid fra Herman Sprenger er helt sikkert noget vi kan anbefale dig at prøve!

 

Todelt bid til den sensitive og usikre hest, der også fås som bridonbid.

Står du med en hest, der til tider er usikker og ikke vil tage kontakten i tøjlen og går imod tøjlen ved at ligge sig i hånden og slippe helt? Dette super gode bid fra HS hedder Novocontact og er et helt særligt bid. Det, der gør det så særligt er, at udformningen af det stykke af biddet, der ligger i hestens mund er helt særligt. Formen på biddet gør, at overfladekontakten der ligger på tungen bliver bredere når rytteren holder en stabil kontakt. Når rytteren så giver en hjælper med tøjlen, vil biddet dreje lidt og overfladekontakten bliver smallere. Dette gør, at hjælperen bliver mere præcis, og giver en mere effektiv kommunikation mellem rytterens hånd og hestens mund.

 

Det vil sige, at dette Novocontact bid i teorien vil forbedre samspillet mellem hest og rytter, og giver en bedre kontakt og accept af biddet.

 

Hvilken tykkelse har dette super gode Herman Sprenger bid ?

Tykkelsen er 16mm på dette bid og det todelte Novocontact bid er ideel til brug på heste med en sensitiv mund, der helst ikke ligger sig i tøjlen fordi den er usikker på biddet.

Biddet er tilladt at med i dressur.

 

Aurigan og Sensogan

Det kaldes de to typer metal Herman Sprenger laver bid i. Dette bid er lavet i metallet Sensogan, der er det patenterede bidmateriale til en følsom forbindelse til hesten. Den innovative blanding af materialer, herunder mikronæringsstoffet mangan og et reduceret indhold af kobber, øger hestens tyggeaktivitet og gør at hesten skummer bedre på bidet (giver bedre sug). Med Sensogan-metallet opnår du den mest optimale koncentration, ro og afslapning i munden, og hesten bliver mere villige til at arbejde med sug i tøjlen. Sensogan bid er særlig velegnet til følsomme heste.

 

Hvilke størrelser findes biddet i?

Dette bid findes i to tykkelser, hvor det smalle bid også er velegnet til bridonbid til kandaren.

16mm:

Med denne tykkelse fås biddet i længderne 11.5 og 12.5. Bidringene er lavet af rustfrit stål og måler 7cm i diameter.

12mm:

Dette bid er særligt velegnet som bridonbid grundet dets tykkelse og bidringenes størrelse (5.5cm). Dette bid fås i længder fra 11.5-14.5cm.

 

Står du stadig med nogle ubesvarede spørgsmål?

Så kontakt endelig vores kundeservice! Vi ved en del om bid, og her vil vi give dig vejledning og svare på dine spørgsmål efter bedste evne. Du kan vælge enten at skrive til os i vores livechat, eller du kan ringe til os på tlf. +45 75 13 51 51. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Nej
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge