Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Herman Sprenger D ringsbid copper roller

Herman Sprenger D ringsbid copper roller
Herman Sprenger D-ringsbid copper

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

379,00 kr

* Skal udfyldes

379,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Herman Sprenger D-ringsbid copper roller 

Står du og mangler det helt perfekte bid til din springpony eller -hest, der kan finde på at blive lige lovlig stærk når I træner? Dette super innovative bid fra Herman Sprenger er måske lige det du leder efter!

 

Super smart bid til den lidt stærke hest/pony

Selvom biddet måske udefra ser ret skarpt ud, er det slet ikke så slemt. Biddet er nemlig udstyret med D-ringe, der gør, at biddet ligger fast og ikke suser igennem munden på kryds og på tværs. Derudover er biddet en smule smallere end de normale HS bid (13mm), der gør det lettere for hesten, at lukke munden om biddet.

Det, der er så særligt ved dette bid, er, at det i teorien vil give rytteren en hurtigere og præcis reaktion når man giver en hjælper med tøjlen. Derudover giver D-ringene rig mulighed for en super god kontakt med biddet. Den ekstra kontaktflade på kinderne fra D-ringene gør, at biddet ikke kan trækkes igennem munden, og giver hesten en mere komfortabel følelse. 

Bemærk: Dette bid er ikke tilladt at ride med i dressurkonkurrencer.

 

Hvad er dette D-ringsbid lavet af?

Dette bid fra Herman Sprenger er lavet i rustfrit stål, og har ''ruller'' i mundstykket af både kobber og rustfrit stål. Disse ruller kan drejes hele vejen rundt, og gør biddet mere ''levende'' i hestens mund, da den kan ''lege'' med disse ruller.

 

Hvilke størrelser spænder dette bid over?

Biddet fås i én tykkelse, nemlig 13mm. Dette gør det nemmere for hesten/ponyen at lukke munden over biddet. Det er todelt og fås i længder fra 12.5-14.5cm. Derudover er D-ringenes diameter på ca. 6cm.

 

Sidder du stadig bag skærmen med ubesvarede spørgsmål?

 

Kontakt os da endelig i butikken eller kom ind til en god snak om bid og muligheder. Vi ved meget om bid, og vil gøre bedste for at lede dig igennem valg og køb af bid. Har du ikke mulighed for at besøge os i butikken, kan vi fanges i livechatten nederst på hjemmesiden eller på tlf. +45 75 13 51 51. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Nej
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge