Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Fir-tech walker dækken sort

Fir-tech walker dækken sort
Catago Fir-tech walker dækken sort

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

1.389,00 kr

* Skal udfyldes

1.389,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Catago FIR-Tech Walker sort

Mangler du et fedt Walker-dækken, men er du i tvivl om hvilket et du skal vælge? Denne lækre Walker fra Catago i deres FIR-Tech serie kunne være det helt rigtige valg for dig!

 

Fedt Walker tæppe med helt unik funktion!

Med dette lækre Walker-dækken er du sikret en super kvalitet! Du bruger et walker dækken når du longerer, lader hesten gå i skridtmaskine eller noget helt tredje. Walker dækkenet er nemlig et perfekt alternativ, når du synes det er for koldt at lade hesten gå uden, men at et almindeligt tæppe eller dækken er for irriterende for hesten at have på.

 

Med et walker dækken får du også en helt unik skulderfrihed, da dækkenet lukkes lige over bringen. Dermed er skuldre og bringe frigjort til arbejde.

Super smart, og så endda med keramisk ler i den lækre foring i dækkenet, der sørger for at lede mælkesyre og spændinger ud af kroppen hurtigere!

 

Når du skal vælge den størrelse, så gør det med ro i sindet

For disse walker dækkener er ganske almindelige i størrelsen. Derfor anbefaler vi dig klart, at vælge dette lækre dækken i den størrelse, som du også normalt vil vælge.

 

Hvis du stadig har spørgsmål til dette lækre dækken

Så er det nemt og hurtigt at få fat i vores kundeservice. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige valg for dig! Skriv enten dit spørgsmål under varen, eller tag fat i os ved at ringe på +45 7513 5151 eller skriv i livechatten. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge