Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Eskadron Klokker med lam sort

Eskadron Klokker med lam sort
Eskadron Klokker sort med lam

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

399,00 kr

* Skal udfyldes

399,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Eskadronklokker med lam sort 

Står du og mangler de perfekte klokker til hverdagsbrug, og er din hest lidt sart? Eller måske er du bare helt vild med lam? Begge cases kan løses med disse ekstremt fede klokker med ægte lammeskind fra Eskadron!

 

Super lækre klokker med funktionaliteten helt i top!

med disse ekstremt fede klokker fra Eskadron er du sikret tysk kvalitet når det er aller bedst! Klokkerne er lavet i tyk neopren, der er super holdbart. På udvendige side af begge klokker, er de forstærket med en kunstlæderkappe, der gør klokkernes levetid markant længere!

Derudover får du altså ikke bedre klokker end disse! Det ægte lammeskind gør, at din bedste ven ikke får skravesår i koden, og klokken er fleksibel og ligger perfekt.

Åbningen består af en klassisk dobbelt velcrolukning, der gør dem super lette at tage af og ligge på. Desuden holder den dobbelte velcro også klokken ordentligt på plads, og det er virkelig et plus!

 

Hvilken størrelse skal jeg vælge mine sorte eskadron klokker i?

Eskadron klokker er generelt liiidt til den lille side. Nogen går et nummer op, mens andre bliver i den ''normale'' størrelse. I og med, at det er en lammeskindsklokke, kan den ikke skrave hvis klokken er lidt for lille, og du kan jo altid justere den i velcroåbningen.

 

Har du ekstra spørgsmål til disse fantastiske klokker?

Så skal du ikke holde dem tilbage. Vi vil gøre vores bedste for at svare på dem alle, og dette gør vi enten i livechatten du kan finde nederst på siden, eller du kan ringe til os på tlf. +45 75 13 51 51. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge