Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Vi ses til LateNight fredag Spar -20% på ordre over 995,-*

Eskadron klokker hvide med lam hvid

Eskadron klokker hvide med lam hvid
Eskadron klokker hvide med lam

Lagerstatus: På lager Ekstra levering: 2 uger - Levering 1-3 dage

399,00 kr

* Skal udfyldes

399,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Eskadron klokker med lam hvid 

Søger du lige nu med lys og lygte efter de perfekte klokker, og må de også gerne holde sig både pæne og være holdbare længe? Disse VILDT lækre klokker fra tyske Eskadron lever HELT sikkert op til begge disse kriterier, for disse klokker - DE HOLDER!

 

Hvide klokker er mest til stævnebrug

Når du vælger klokker i hvid, er det mest med stævne for øje, for farven hvid er lidt sart. Disse ekstremt lækre klokker fra Eskadron er du virkelig sikret en tysk kvalitet helt i højsædet, for disse klokker er faktisk bare helt fantastiske! Her er der nemlig tænkt på enhver detalje, også fordi den hvide farve er så sart. Selve klokken er lavet i en tyk neopren-kvalitet, der faktisk er sort. Det vil sige, at klokkerne på indersiden er sorte, og på ydersiden er der den lækreste ''kappe'' af en lidt kraftigt ''skind-kvalitet'', der så er hvid. Det må virkelig siges at være gennemtænkt!

På det stykke, der går imod hestens kode, er disse lækre klokker foret med den lækreste ægte lammeskind, der hæver komfortniveauet markant hos din bedste ven.

Selve lukningen er super klassisk med en dobbeltvelcro af god kvalitet. Alt i alt finder du altså ikke bedre klokker end disse fra eskadron.

 

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Lammeskindsklokker fra Eskadron er faktisk generelt lidt små i størrelsen. Derfor vælger nogle at vælge dem et nummer større end hvad de normalt plejer at vælge i klokker.

 

Har du yderligere spørgsmål til dit valg af lammeskindsklokker?

Så er det jo heldigt, at vi kan fanges i hele butikkens åbningstid i kundeservice! Vi er tilgængelige på både tlf. Og livechat!

Yderligere information

Yderligere information

Farver Hvid
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge