Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Vi ses til LateNight fredag Spar -20% på ordre over 995,-*

Eskadron Bandageunderlag til hest hvid

Eskadron Bandageunderlag til hest hvid
Bandageunderlag til hest hvid fra Eskadron

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

289,00 kr
ELLER
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Eskadron Bandageunderlag til hest i hvid - 4 stk. i pakken

Står du og mangler nye bandageunderlag at ligge under dine hvide bandager til stævne? Så er disse flotte hvide bandageunderlag fra Eskadron lige noget for dig. Du får 4 stk bandageunderlag med en fantastisk pasform, der ikke koster en bondegård.

De er lavet i et specielt materiale, der hedder Climatex. Dette materiale er tredimensionelt og ekstremt åndbart, da det er lavet af skum-''søjler'', der indeholder 95% luft.

Derudover er de specielt fremstillet til at øge luftcirkulationen om benet. Ydermaterialet er derudover også fremstillet i et non-slip tekstil, så du slipper for, at bandagerne glider ned om koden når du rider.

 

Fantastisk pasform og skarp pris

Disse bandageunderlag er lavet i målene:

Højde: 32 cm

Bredde: 45 cm

hvilket giver ultimativ beskyttelse, da bandageunderlagene sørger for at slutte om hele benet uden undtagelser.

 

Tip

Har du egentlig bandager hvor den ene halvdel er fleece og den anden halvdel er elastik, men synes hestens ben ser tynde ud og mangler lidt fylde? Du kan her ligge disse bandageunderlag under, og wupti, så fik hesten lige pludseligt lidt mere fylde omkring piben.

Det er heller ikke kun udseendet, der bliver flottere af dette, men du giver samtidig hesten en langt bedre beskyttelse og støtte især om kodeledet og sener.

 

Bruger din hest størrelse FULL i bandageunderlag af andet mærke, er en FULL i hvide bandageunderlag fra Eskadron ganske fint. Er du i tvivl om størrelsen, mål da pibelængden på din hests ben, så har du det at gå ud fra, når du skal shoppe lækre bandageunderlag.

 

Er du stadig i tvivl?

Så frygt ej. Vi er altid klar med råd og vejledning. Ring til butikken på tlf +45 75 13 51 51, eller skriv til os i livechatten, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig igennem køb af bandageunderlag. 

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge