Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Vi ses til LateNight fredag Spar -20% på ordre over 995,-*

Eskadron bandageunderlag Stald og Transport hvid

Eskadron bandageunderlag Stald og Transport hvid
Hvide bandageunderlag i bomuld fra Eskadron

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

449,00 kr
ELLER
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Eskadron bandageunderlag til stald og transport i hvid - 4 stk. i pakken

Står du og din hest og mangler nogle gode, høje og lækre bandageunderlag til enten transport, på stald eller til noget helt tredje? Så kan det være, at disse bandageunderlag fra eskadron er noget for jer!

Disse lækre bandageunderlag i hvid er særligt gode på stald og til transport. Deres højde sørger for maksimal komfort og beskyttelse.

Den ekstra bredde og ekstra højde på disse bandageunderlag sikrer ultimativ støtte. De er lavet i et specielt stof kaldet Climatex. Climatex er helt særligt, da bandageunderlagene er super åndbare og lavet i et tredimensionelt luftcirkulations- og ventilationssystem. Dette gør dem helt ekstremt åndbare, så står din hest med ben så hævede som stolper om morgenen, eller ønsker du komfortable og lækre bandageunderlag under transport, er disse bandageunderlag fra eskadron helt sikkert noget for dig.

 

Lækker pasform og flere muligheder

Pasformen i disse bandage er helt eminent, da de virkelig går ind og beskytter og støtter alle hesten sener og ledbånd i benet.

Målene på disse bandageunderlag er:

Bredde: 50 cm

Højde: 45 cm

Du kan, udover at bruge disse bandageunderlag til stald og transport, faktisk også bruge dem til ridning. Den hvide farve gør disse til et populært valg, når hesten evt. skal til præmieoverrækkelser, da den lige giver det sidste finish. Derudover støtter de fantastisk.

 

Tip

Vælger du dem til daglig ridning, kan du vælge at ligge dem ned om koden, så de fungere som klokker, eller ligge dem lidt højere, så de lidt tættere på knæet. Vælger du den sidste mulighed, maksimerer du støtten om vedhæftningen af gaffelbånd og andre ledbånd ved knæet. Det ser derudover ekstremt godt ud med lidt højde på bandageunderlaget til præmieoverrækkelser.

 

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl

Vi står altid klar med gode råd og vejledning. Har du spørgsmål eller er du i tvivl om anvendelse, størrelse mm, så skriv til os på livechatten eller ring til os i butikken på tlf +45 75 13 51 51.

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge