Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Eskadron Bandageunderlag til hest sort

Eskadron Bandageunderlag til hest sort
Eskadron bandageunderlag til heste er lavet i bomuld.

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

289,00 kr
ELLER
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Eskadron Bandageunderlag til hest i sort 4 stk. i pakken

Alle ved, at bandager er den mest støttende form for benbeskyttelse, men vil du lige give det et ekstra trin op ad stigen, så er disse bandageunderlag fra Eskadron lige noget for dig. Disse bandageunderlag kan du med ro i sindet ligge under alle slags bandager for at få maksimal støtte og beskyttelse mod slag fra det modstående ben osv. De er perfekte til træning!

 

Yderst behagelige for hesten

Disse bandageunderlag er fremstillet i et specielt tekstil kaldet Climatex, der er et tredimensionelt og yderst åndbart tekstil. Da bandageunderlagene er specielt opbygget, giver det frie ventilationskanaler. Dette kommer til udtryk i en masse tynde lodrette ''søjler'' i bandageunderlagets design, der indeholder 95% luft for ultimativ komfort.

 

Tip.

Selvom du har bandager hvor halvdelen er fleece, og den anden halvdel er fleece, kan du sagtens ligge disse bandageunderlag under sådanne bandager. Det vil kun øge benbeskyttelsen og sørge for endnu mere støtte i kodeled, sener osv.

 

Eminent pasform på dette bandageunderlag

Disse bandageunderlag har målene:

Bredde: 45 cm

Højde: 32 cm

 

De sælges i pakker med 4 stk i hver. Du får altså hele 4 bandageunderlag i formidabel kvalitet til ikke mange håndører.

Pasformen i disse bandageunderlag er derudover helt eminent, da de er forholdsvis bredde. Det vil sige, at de overlapper sig selv når du ligger dem på, hvilket igen indikere perfekt støtte og beskyttelse.

Bruger din hest normalt størrelse FULL i andre bandageunderlag, bruger den også størrelse FULL i bandageunderlag fra Eskadron.

 

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om størrelse mm.

Så skriv til os i livechatten eller ring til butikken på tlf +45 75 13 51 51. Vi sidder altid klar med råd og vejledning, så du får det rette ud af købet af bandageunderlag. Du kan også måle piben på din hests ben for at få de helt rigtige mål. 

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge