Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Vi ses til LateNight fredag Spar -20% på ordre over 995,-*

Catago underlag Fir tech islænder sort

Catago underlag Fir tech islænder sort
Underlag Fir tech islænder sort fra Catago

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

449,00 kr

* Skal udfyldes

449,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Catago underlag Fir tech islænder sort

Har du længe gået og sukket over de lækre produkter fra Catagos fantastiske FirTech serie, så har du endelig nu muligheden for at forkæle din ishest med det lækreste underlag fra den eksklusive serie!

 

Super funktionalitet til super pris!

Når først du har redet med et Catago FirTech underlag, kommer du ikke til at ride med andet! Dette ultra lækre underlag er lavet i en ultra lækker og blød kvalitet, der sammen med de keramiske partiker giver din hest den mest lækre følelse af velvære.

Underlagets keramiske partikler, sætter gang i blodcirkulationen og varmer muskelvævet op via infrarød stråling, der er med til at udskille mælkesyre og andre affaldsstoffer fra musklerne hurtigere.

 

Udover at have denne fantastiske funktionalitet, er underlagets fantastiske pasform også klart en fordel, som din hest vil elske dig for! Underlaget er nemlig lavet i perfekt facon, så det passer over klart de fleste hesterygge, det er sadelformet, og så bliver det bare liggende under sadlen uden at glide frem og tilbage, grundet underlagets korte stropper, der kan sættes i ringene foroven i sadlen, og velcrostroppen, der er med til at holde gjorden på plads.

Alt i alt, får du med dette underlag et super funktionelt underlag til hesten, der kun skal have det bedste!

 

Størrelsen på dette underlag er ingen problem

Dette underlag er nemlig lavet i en ONESIZE til islændere og passer derfor perfekt under islændersadler! Vælg derfor størrelse inslænder til din dejlige ishest, og gør den en tjeneste ved at vælge FirTech!

 

Hvis du har nogle spørgsmål til funktionaliteten eller andet

Så er vi klar i kundeservice, til at give dig den bedste vedjledning, når det kommer til FirTech! For FirTech, det virker! - Fang os i livechatten til skriftlig korrespondance, eller ring direkte til butikken på tlf. +45 75 13 51 51. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Nej
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge