Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Catago klokker sort med lam

Catago klokker sort med lam
Klokker fra Catago i sort med lam

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

299,00 kr

* Skal udfyldes

299,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Catago klokker sort med lam 

Skal du have nye klokker og må der gerne være lidt lammeskind på i toppen? Se med her, for de nye lammeskindsklokker fra Catago er vildt lækre!

 

Vildt lækre klokker fra Catago

Catago er virkelig kommet efter det mht deres kvalitet og disse fede lammeskindsklokker er absolut ingen undtagelse! Klokkerne er nemlig lavet i en stærkt neoprenkvalitet, der er sat en udvendig kappe af kunstlæder på, for at give klokkerne længere levetid! De er super smidige og ligger sig perfekt på koden af hesten. I toppen er de med den lækreste ægte lammeskindsforing, der øger komforten markant! Derudover er de virkelig lækre i deres kvalitet, og tilsammen udgør de altså det fedeste look i den lækreste kvalitet!
Lukningen består af en dobbelt velcrolukning, der gør dem lette at håndtere, og den ydre skal af kunstlæder gør dem super vedligeholdelsesvenlige.

 

Skal du have nye klokker, men er du i tvivl om størrelse?

Du kan med helt ro i sindet vælge disse klokker i den størrelse som du også normalt ville bruge i klokker, for de er meget normale i størrelsen.

 

Skal vi hjælpe dig igennem købet af dine næste klokker?

Så se med her, for du har flere muligheder, når du skal i kontakt med os. Vi kan nemlig fanges i kundeservice på flere forskellige måder. Ring enten til os på tlf. +45 7513 51 51, eller skriv til os i livechatten som popper op nederst på siden. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge