Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Ariat Heritage IV Zip Paddock sort

Ariat Heritage IV Zip Paddock sort
Ariat Paddock sort Heritage IV Zip

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

1.249,00 kr

* Skal udfyldes

1.249,00 kr
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Ariat støvler Heritage IV Zip paddock sort 

NU giver vi dig ENDELIG muligheden for at få fingrene i de super lækre staldstøvler/jodphurs fra Ariat! Vi er helt vilde med dem, og er helt sikker på, at du og dine fødder vil komme til at sætte meget stor pris på Ariats fantastiske teknologi!

 

Ekstremt lækkert fodtøj til staldbrug i super smart design

Disse lækre jodphurs fra Ariat har det flotteste design! Der er en super flot og meget holdbar lynlås i fronten, der gør dem utroligt nemme at tage på og af. På tåen er der den flotteste detalje i stikningerne på støvlen. Du får udover lynlåsen i fronten også det kendte elastik i begge sider. Dette er med til at give dig den ultimative komfort, og sammen med Ariats fantastiske sål-teknologi, er dette virkelig en støvle der siger SPAR-TO til alt.

Støvlen er lavet i ægte læder, der gør dem super nemme at holde. Syningerne ved sålen er selv-rensende hvilket vil sige, at det er smudsafvisende. Derudover får du et super flot tryk-logo ved siden af lynlåsen på udvendige side af begge føder.

 

Helt speciel bund og SUPER pasform!

Pasformen på disse støvler er fuldstændig uovertruffen, og de sidder helt perfekt. De er normale i størrelsen, og vi anbefaler dig, at du vælger den størrelse du normalt bruger i fodtøj.

Det der Ariats pasform og komfort helt unikt, er deres sål-teknologi. Disse Heritage IV Zip Paddock støvler er udstyret med deres 4LR-bund.

Selve sålen i støvlen er lavet i 4 lag, hvilket sikrer dig helt unik komfort. Under sålen i støvlen er der et letvægts og stabiliserende feature, der sørger for ultimativ støtte og komfort.

Selve bunden i støvlen er lavet i et materiale der hedder DURATREAD, der er super holdbart i al slags vejr.

 

Har du spørgsmål til Ariat?

Det kunne være til størrelserne, til bunden eller til noget helt tredje? Er dette tilfældet, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 75 13 51 51, eller du kan vælge at skrive til os i vores livechat. 

Yderligere information

Yderligere information

Farver Sort
Materiale Nej
Smag Nej
Læs mere

Spørgsmål til produktet

Hej
Jeres Ariat støvler er de alm. i str.?
0