Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Acavallo Pad med løft bagtil

Acavallo Pad med løft bagtil
Acavallo Pad med løft bagtil

Lagerstatus: På lager Ekstra levering: 2 uger - Levering 1-3 dage

499,00 kr
ELLER
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Acavallo pad med løft bagtil

Står du med en sadel, der bare ikke vil makkeret, og har du prøvet diverse pads med løft bagtil, der rutsjer rundt? Det er super frustrerende! Men vi synes alligevel lige, at du skal se nærmere på denne pad fra Acavallo med løft bagtil, for den er ikke som de andre!

 

Super fed funktionalitet og nem at holde!

Med denne silikone pad fra Acavallo med løft i bag, undgår du, at din sadel falder i bagvægt. Den løfter ca 2-3 cm op bagtil, og er super let at holde, da den er sort og ikke klæber til alt, som andre silikonepads. Som om det skulle være nok, så ligger denne pad under hele sadlen og ikke kun bagtil. Dette giver en super lækker stødabsorberende funktion, der kun er et plus!

Med løftet bagtil, undgår du, at sadlen trykker hvor den ikke skal trykke og den stødabsorberende effekt er med til at give din hest en super god komfort!

Med denne pad fra Acavallo er du altså sikret en super kvalitet, der er let at holde, og som holder rigtig længe hvis du passer på den.

 

Hvordan ser det ud mht. Størrelse?

Denne Acavallo pad laves i én størrelse og i én farve. Dog er der lagt en ''klippelinje'' ind på padden foran, hvis du ønsker at klippe den til, så den passer til en mindre sadel. Padden kan bruges under både en dressur- og springsadel og er ideel hvis du bruger din sadel til flere forskellige heste.

 

Selv en verdensmester bruger acavallo pads!

Foruden at være regerende verdensmester er Charlotte Dujardin også regerende Europamester og Olympisk mester. Dujardin bruger også pads fra acavallo og giver dem topkarakterer for funktionalitet og kvalitet, og vi kan ikke andet end at give hende 100% ret!

 

Har du måske nogle ubesvarede spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os

Vi kan fanges på tlf. +45 75 13 51 51, eller du kan i en hurtig vending fange os i vores livechat nederst på siden. VI sidder altid klar til at besvare alle dine spørgsmål efter bedste evne!

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Hej
Fåes den sorte gel pad ikke med frontløft ?
Hilsen Ditte
3