Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Acavallo pad med løft foran

Acavallo pad med løft foran
Acavallo pad løft foran

Lagerstatus: På lager - Levering 1-3 dage

499,00 kr
ELLER
Hurtig Levering Gratis fragt over 449,- Prismatch E-Mærket
Beskrivelse

Detaljer

Acavallo pad med løft foran

Står du med en hest og en sadel, der ikke passer helt optimalt sammen, og ønsker du lige lidt mere løft foran, så den ikke trykker på din hests skulder, men har du eller sadelmageren ikke lige haft tid til at justere sadlen helt korrekt til hesten? Det kunne også være at sadlen skal bruges på flere heste? Så er denne lækre Acavallo pad med løft foran garanteret en ting, der kan afhjælpe dig et problem eller to.

 

Lækker kvalitet der holder!

Padden er lavet i sort silikone for at camouflere den bedst muligt under sadlen. Denne pad fra Acavallo ligger under hele sadlen i stedet for kun at ligge der hvor virkningen ønskes. Dette giver en super god stødabsorberende effekt, der giver din hest en super dejlig komfort under ridning.

Padden kan bruges under både en dressur- og springsadel, og den sorte silikone klæber ikke til alt muligt, hvilket er et kæmpe plus i vores bog!

Med løftet foran giver du din hest en bedre skulderfrihed, hvis sadlen trykker lidt hvor den ikke skal trykke.

Med en pad fra Acavallo er du derudover sikret den lækreste kvalitet, der kan holde længe hvis du passer på den.

 

Selv Charlotte Dujardin bruger pads fra Acavallo

Verdensmester, Europamester og Olympisk mester Charlotte Dujardin bruger pads fra Acavallo, og har kun godt at sige om deres funktionalitet og kvalitet, og vi kan kun give hende 220 % ret!

 

Hvordan er størrelsen på pads fra Acavallo?

Acavallo pads laves i én størrelse og i én farve. Dog er det muligt at klippe padden til, hvis dette ønskes. Der er lagt en ''klippelinje'' ind, hvis du synes, at padden er for stor og voldsom under din sadel.

 

Hvis du har spørgsmål ang. Din nye Acavallo pad.

Så skal du endelig ikke tænke over at kontakte os to gange. Vi er at fange på tlf. +45 75 13 51 51, eller du kan vælge at skrive til os i livechatten nederst på hjemmesiden.

Læs mere

Spørgsmål til produktet

Der er endnu ingen spørgsmål på denne vare. Bliv den første til at spørge