Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

Eurolite ridehjelm

De fedeste ridehjelme fra Euro-lite

Når du Vælger en ridehjelm fra Euro-lite får du et fedt design. Nogle er med krokolook og andre af deres ridehjelme har også udsmykning med sten på fronten. Alle ridehjelme er naturligvis godkendt til ridning, både spring og dressur. Godkendt betyder at den er CE mærket samt godkendt efter de europæiske sikkerhedsstandard EN 1384/2017. I 2017 er der kommet nye regler vedr. EN1384 som betyder at denne type gælder til og med 31. dec. 2016. Efter denne dato vil den hedde EN1384/2017. Se mere om de nye relger i vores blogindlæg

Du kan rolig vælge en ridehjelm fra Euro-lite

Vi har stor erfaring i at finde den helt rigtige ridehjelm til rytteren og vi finde gerne en ridehjelm til dig. Vi har faktisk over 30 års erfaring i ryggen og den viden vi har opbygget vil vi gerne dele med dig. Service er et af vores nøgle ord. Tjek evt. selv hvad andre har af oplevelse ved deres køb hos Gymnastik og Ridesport.

Billig ridehjelm ?

En ridehjelm fra Euro-lite ligger i en pris hvor de fleste kan være med. Faktisk starter de på en pris der hedder kr. 699,- og op ad. Til den pris får du som sagt lækkert design, god kvalitet og god pasform.

Service er vigtig for os.

Vi har hos Gymnastik og Ridesport ridehjelme fra få hundrede kr. til flere tusinde kroner. Men alle ridehjelme er godkendt efter danske standarder og du går aldrig gal i byen når du vælger en ridehjelm fra os. Har du spørgsmål til køb af din nye Eurolite ridehjelm. Så tøv ikke med at tage kontakt til vores kundeservice, vi kan både træffes via Tlf. +45 7513 5151 eller via mail.

Læs mere
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.