Indkøbskurv

0 varer:

0,00 DKK

Køb for 449,- DKK for at opnå fri fragt

TrustpilotEmærket

Derfor Gymnastik og Ridesport

Ridetights

Ridetights i top kvalitet 

Ridetights er det nye! Det er det smarte, det fede og det, som rigtig mange piger ønsker at ride med! Det er det lækre valg uden den trælse knap/lynlås lukning, og er alle med en bred elastik i livet, der giver sig og trækker sig sammen alt efter hvordan du er formet.  Altså får du med ridetights en helt ny form for ridebukser, der typisk også er lavet i et mere lycraagtigt stof, der til forveksling kan ligne løbetights bare med grip.

Ridetights med et hav af mulgiheder

Ridetights er både tilgængelige med fullgrip og med knægrip alt efter hvad du er til som rytter. Hvis du i forvejen er vild med tights, så er disse lækre ridetights også noget du helt klart vil komme til at elske!

Om så du er til farver, eller mere til det afdæmpede look, om du er til fede detaljer eller til et helt plain look, så findes der lækre ridetights, der lever op til dine krav!

Fx Starlight ridetights er blevet en kæmpe succes, og dette skyldes helt sikkert deres vanvittigt lækre pasform og den lækre fornemmelse du har, af at have dem på.

Andre fede tights er især også tights fra Kingsland, der også findes i sæsonfarver og modeller.

Derfor skal du købe ridetights

Hvis du, som rytter er træt af at blive mast på maven, når du sætter dig op på hesten, og det eneste du kan mærke og koncentrere dig om, så er ridetights en rigtig god mulighed for at komme denne irritation til livs! Og det er ligegyligt hvilken tight du vælger.

Især de fede starligt tights fra HKM skiller sig ud fra mængden af ridebukser og -tights ved at være lavet i en lækker og blød bomuldskvalitet! til modsætning har vi de fede tights fra Mountain Horse, der giver dig samme fede pasform, men som er lavet i et lidt mere lycra-agtigt materiale.

Spørger du os, så er ridetights helt sikkert kommet for at blive! Og vi forstår godt hvorfor!

Hvorfor ikke prøve det selv?

18 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende
 • Kingsland Karina Grip Ridetights Red Hibiscus

  Kingsland Karina Grip Ridetights Red Hibiscus

  799,00 kr
   
 • Kingsland Ariston Grip sort ridebukser

  Kingsland Ariston Grip ridetights sort

  799,00 kr
   

18 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Vent venligst ...

eller
eller