Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

Equiline ridebukser

Equiline Ridebukser i top kvalitet

Søger du den ultimative kvalitet når vi snakker ridebukser? Er dette tilfældet, så er Equiline helt sikkert mærket for dig!

Equiline laver nemlig både ridebukser til kvinder og til mænd, om så du er spring- eller dressurrytter, så laver Equiline bare det bedste!

Fantastisk kvalitet i ridebukser fra Equiline

Equiline er især kendt for deres uovertrufne kvalitet, deres afsindigt lækre pasform og deres vildt fede designs! Alle disse ting er gengangere i Equilines vilde kvalitet!

Har du først været i et par Equiline, så kommer du aldrig ud af dem igen!

Alle Equilines ridebukser er lavet i det 4-vejs stretchy materiale E-Plus microfiber, der gør, at ridebukserne smyger sig lækkert om benene og som sidder til. Derudover er alle ridebukser fra Equiline også med lycra i benafslutningerne, der er med til at øge komforten markant!

Lækkert Gripsystem!

En ekstra faktor er helt klart Equilines fantastiske grip system, der bare holder! Grippen kalder de X-GRIP og der er en silikonegrip, der søger for, at du bliver ''limet'' fast til sadlen, så du sidder perfekt.

Utrolig mange valgmuligheder!

Du kan få Equiline ridebukser i rigtig mage modeller og farver. Skal de være højtaljede er det ingen problem. Skal de være lavtaljede er det heller ikke noget problem. Equiline har nemlig det hele, og det må virkelig siges at være et kæmpe plus, når man som ryttere er lige så individuelle i smag og behag.

Equiline er kram - lækkert kram med en fantastisk pasform i en fantastisk italiensk kvalitet!

Vær lige opmærksom på størrelsen!

OBS: Når du vælger Equiline, skal du huske, at være opmærksom på størrelserne. Alle størrelser er nemlig også italienske, og italienerne er små i forhold til os danskere, så vælg bukserne 1-2 størrelser større, alt efter hvor tæt du kan lide, at de sidder. 

Læs mere
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.