Rideudstyr fra Gymnastik og Ridesport
Indkøbskurv

SENESTE TILFØJEDE VARE(R)

RBH underlag

RBH underlag med alle de fede detaljer

Med et rbh underlag eller sadelunderlag skåner du hestens ryg, når du rider. Samtidig, hvis du vælger et RBH underlag, får du et underlag i de fedeste farver og i en rigtig lækker kvalitet, som både du og din hest vil sætte pris på.

Der kommer nye RBH underlag ca. 2 gange om året, og du finder altid de nyeste Rider By Horse underlag lige her i shoppen eller vores fysiske butik i Esbjerg.

Rider By Horse underlag til de bedste priser

Der findes et stort udvalg af mærker inden for sadelunderlag. Med Rider By Horse får du dansk kvalitet og design i høj klasse. Det betyder at, hvis du vælger et underlag fra Rider by Horse, får du topkvalitet i et smart design og flotte farver. Et RBH underlag er også forsynet med et det effektive IQ system der sørger for at transporterer sved og varme væk fra hesten. Du får dermed en mere effektiv hest. Alle RBH underlag har også en super god pasform på hesten og du vil opleve at et RBH underlag skåner hestens pels når du lægger en saddel på og rider. Dette er endnu en unik fordel ved et vælge RBH underlag.rbh underlag

Ny kollektion fra Rider By Horse

RBH kommer med en ny kollektion 2 gange om året, og hver gang er det med nye super fede farver og detaljer. Så du kan godt glæde dig til at se alle de fede nyheder fra RBH. Et RBH underlag er et super køb.

Vælg det Rider By Horse rette underlag til din hest

Hos Gymnastik og Ridesport har vi rigtig stor erfaring med rideudstyr, ja faktisk mere end 25 års erfaring. Det kan du få gavn af, når du skal vælge dit næste underlag, uanset om det er fra Rider By Horse eller et andet mærke.

Vi sidder klar til at hjælpe dig, uanset om du har spørgsmål eller bare vil bekræftes i, at du træffer det rigtige valg. Du kan kontakte os på telefon 75 13 51 51 eller besøg vores online chat.

Vil du gerne have fysisk rådgivning og på samme tid have dit RBH underlag i hånden inden du køber, så besøg vores butik i midten af Esbjerg og se det store udvalg.

Du finder os i Kongensgade 20 - Esbjerg. 100m fra Esbjerg torv. 

RBH farver

Skal dit RBH underlag være i en bestemt farve så skal du vide at der i hver RBH kollektion kommer nye farver. Derfor kan det være en rigtig god idé, at købe et helt sæt i samme farve. Det er nemlig ikke sikkert at farven kommer igen. Vil du på sigt sælge dit RBH underlag, så er det ikke unormalt at der er stor efterspørgsel på de gamle farver, så pas godt på dit RBH underlag.

Et af de populære produkter fra RBH er sort rbh underlag.

Læs mere
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.