Indkøbskurv

0 varer:

0,00 DKK

Køb for 449,- DKK for at opnå fri fragt

TrustpilotEmærket

Black Friday hos  Gymnastik og Ridesport

Horseline trenser

Horseline Trenser til dit ambitionsniveau

Horseline tilbyder en lang række af forskellige trenser. Uanset om du blot rider for sjov eller jagter første pladsen i diverse konkurrencer findes der en Horseline trense der er perfekt til det formål.

Trenser i høj kvalitet

Med en Horseline Trense får du en trense i den absolut bedste kvalitet. Dermed kan du trykt stole på at trensen holder. Du finder flere forskellige varianter, så du også kan finde en trense der passer til din hest.

Stort udvalg af Horseline trenser

Hos Gymnastikogridesport.dk har vi altid et stort udvalg af de nyeste og bedste trenser fra det danske mærke Horseline. Alle Horseline trenser er designet af Ejeren selv og hun har sat sit preg på dem alle.

Mange af deres trenser er også udsmykket med flotte sten på hestens pandebåndet. Nogle Horseline trenser har også foring på næsebåndet i en speciel farve.

Med en Horeline trense har du virkelig mulighed for at give hesten et flot udtryk.

Brug for råd og vejledning til køb af din nye Horsline trense ?

Vi står altid klar med råd og vejledning til køb af din nye Horseline trense. Brug vores kundeservice hvis du har spørgsmål der trænger sig på. Vi sidder klar ved telefonerne på tlf. +45 7513 5151. Du kan også sende os en mail med dine spørgsmål.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vent venligst ...

eller
eller