Fang os direkte på 75135151   Fri fragt ved køb over 449,-  Fragt kun 58,-  Levering 2-3 dage  

Butikken holder åben som normalt se Covid19 status her

Rambo dækken

Rambo dækkener i høj kvalitet

Lige siden Horseware begyndte at producere Rambo dækkener har de været kendt for utrolig høj kvalitet og perfekt pasform. Udviklingen af Rambo dækkener er sket med hesten i hovedfokus. Netop derfor er kvaliteten i top samtidig med at vægten på dækkenet er i bund. Det betyder at hesten har det komfortabelt mens den bærer dækkenet.

Skal din hest have noget af det bedste skal du vælge et Horseware dækken. Vil du have den bedste pasform og bedste kvalitet så kan du rolig vælge en af de populære Horseware dækkener. Nogen af de Rambo modeller vi har er eks. rambo supreme

Rambo dækken med hurtig levering

Vi sender dit nye Rambo dækken inden for 2-3 dage. Vi har alle de lækre Rambo dækner også det populære rambo original dækken.

Det kan også være at du søger det lækre rambo supreme dækken ? Har vi ikke din størrelse på lager kan den skaffes. 

Rambo dækken - altid i udvikling

Rambo dækkenerne er i konstant udvikling og der kommer hele tiden nye forbedringer. Dækkernerne indeholder flere patenterede detaljer, som alt sammen giver dækkenet den bedste pasform til din hest, så vælger du et rambo dækken, får du høj kvalitet, og super pasform.

Dækkener til ethvert behov

Uanset om du er på udkig efter et overgangsdækken, regndækken eller vinterdækken, finder du det hos Rambo og du får ikke højere kvalitet end det.

Har du brug for hjælp til at finde det rette dækken, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 75 13 51 51.

Læs mere
Sorter faldende

Sorter faldende